Záhradníctvo a rodinný dom, Telkibánya- Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj - Záhradníctvo s rodinným domom v obci Telkibánya - Maďarsko. Na pozemku sa nachádza starší 3 izbový rodinný dom, ktorý vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Za domom sú postavené ďalšie technické a hospodárske objekty. Vedľa domu je umiestnený skleník typu Francúzský Filcler s rozlohou 1300m2, ktorý je vybavený s ohrievačom. Hneď pri skleníku je fóliovník s rozlohou 600m2 s možnosťou vykurovania. Vodu na polievanie zabezpečujú dve studne. Vo fóliovníkoch sa dajú pestovať izbové, balkónové a záhradné kvety, ale aj rôzne zeleniny, ktoré poskytujú slušné živobytie pre rodinu. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie, oplotenie pozinkovaným pletivom. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Predáva sa s kompletným zariadením.
Lokalita: V obci žije 650 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne. Obec je vzdialená 34 km od Košíc. Rekreačné aktivity: cykloturistika, hubárčenie, poľovanie.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 857
Plochy: Pozemok 3000 m2
Technický popis domu: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň, tehla. STROPY- betónové. PODLAHY - plávajúca podlaha, liaty betón. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka, vnútorné stierky. OKNÁ - drevené. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené. STRECHA - členitá, prikrytá protipožiarnou škridľou, na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka- zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ prípojka - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - obecná. KÚRENIE - kombinované. VODA je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Popis miestnosti : predsieň, chodba, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa s Wc.
Podkrovie : využívané na povalu.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Gönc