Zaujímavá investičná ponuka dvoch hotelov pri 2 rozličných prameňoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Investícia finančných zdrojov, v neistých časoch, do správnych nehnuteľností, s garanciou istého mesačného, či ročného finančného výnosu, bola vždy jednou z najrozumnejších poistiek pre ich záchranu a ochranu, správnou voľbou pre budúcnosť. Dejiny a história 20 storočia nám dáva za pravdu.

ZAUJÍMAVÁ INVESTIČNÁ PONUKA DVOCH HOTELOV V DVOCH MESTÁCH PRI DVOCH ROZNYCH KÚPEĽNÝCH A TERMÁLNYCH PRAMEŇOCH.

Trenčianske Teplice – 3* hotel v plnej prevádzke

Veľký Meder – hrubá stavba bývalého hotela priamo pri termálnom kúpalisku

Popis miesta, nehnuteľnosti a cena
_______________________________________________________________________________________________________________

Veľký Meder

Mesto Veľký Meder s 9 000 obyvateľmi sa nachádza v južnom cípe Západného Slovenska na medzinárodnej autodopravnej trase 10 km od hraničného prechodu v Medveďove. Vzdialenosť od Bratislavy je 70 km. Mesto od 70 -tych rokov sa dostáva do povedomia vďaka termálnemu kúpalisku. Chemické zloženie geotermálnej vody podľa skúseností lekárov má priaznivé účinky na liečenie kĺbových ochorení, chrbtice a svalových únav a celkove prispieva k regenerácii organizmu. Vo Veľkom Mederi bol navŕtaný najhorúcejš prameň termálnej vody na území Slovenske republiky s teplotou 92°C .

Termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi bolo otvorené širokej verejnosti v roku 1974 na báze dvoch termálnych prameňov s liečivou vodou o teplote 57 – 68°C. Chemické zloženie geotermálnej vody je podobné piešťanským prameňom a vykazuje liečivé účinky na pohybové ústrojenstvo, kĺby a má regeneračné účinky na organizmus človeka. Zariadenie prešlo viacerými vývojovými etapami až, dospelo k súčasnému stavu kvality poskytovaných služieb. V roku 2004 sme otvorili letnú sezónu v celkove zrekonštruovanom areáli s obchodno - marketingovým názvom TERMÁLPARK - termálne kúpalisko Veľký Meder. Areál disponuje dvoma jednotlivo oddeliteľnými časťami. - Zariadeniami na letnú sezónu v období od 1. mája až do 30 septembra a zariadeniami slúžiacimi návštevníkom každý deň v roku.
Nehnuteľnosť bola od začiatku budovaná so zámerom prevádzkovať hotel. Predchádzajúci majiteľ pred niečo viac ako 10 rokmi takmer hotel dobudoval. Stavba bola tesne pred kolaudáciou. Po smrti prvého majiteľa stavba menila svojich majiteľov a zároveň svoj vzhľad, na ktorom sa značne prejavil čas a vandalizmus. V súčasnosti je majiteľom spoločnosť , ktorá nehnuteľnosť hotela nadobudla koncom roku 2005.

]Hotel sa nachádza v tesnej blízkosti termálneho kúpaliska, priamo na parkovisku pre návštevníkov. Vzdialenosť z hotela ku kúpalisku je cca 200 – 300 m.
Existujúca budova hotela je betónový skelet s výplňovým murivom, jeho podlažnosť je jedno podzemné, 4 nadzemné poschodia a podkrovie.

Plocha hotela celkom je 2.871 m2
Plocha pozemku prislúchajúca k hotelu je 3.521 m2 a je majetkom spoločnosti.

Cena nehnuteľnosti je i s pozemkami k nej prináležiacich je 350 000,- EUR
V cene je miesto, plocha a hrubá stavba-betónový skelet budovy hotela zo strechou

____________________________________________________________________________________________



______________________________________________________________________________________________________________

Trenčianske Teplice

V tomto kúpeľnom meste ponúkame k predaju 3* hotel.
HOTEL sa nachádza v historickom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice, ktoré ležia v údolí potoka Teplička pri úpätí pohoria Strážovské vrchy 272 metrov nad morom. Mesto je z troch strán zdobené pásom kopcov s nadmorskou výškou cca 500 metrov. Toto malebné miesto ležiace v krásnej prírode je spojené so zaujímavým kúpeľným urbanistickým a architektonickým štýlom vytvárajúc tak vynikajúcu atmosféru odpočinku a pokoja.

Hotel 3* v Trenčianských Tepliciach patrí do kategórie tzv. "rodinných hotelov". Hotel bol od základu zrekonštruovaný a prestavaný pred 7 rokmi. Hotel je vyhľadávaný hlavne zahraničnými klientmi pre jeho VIP štandard.
Hotel má 18 izieb, 41 miest, (53 s prístelkami), wellness s troma saunami (suchá, parná a bylinková) a veľku hydromasážnu vanu. Hotel je vybavený moderou kuchyňou a priestornou reštauráciou s kapacitou pre cca 50 osôb. Školiace zariadenie máme dizajnované pre 24 - 28 miest, v prípade potreby dokážeme alokovať i ďalšiu miestnosť s 24 miestami vybavenú video a audiotechnikou.

V hotelovom komplexe je aj krásny 4 izbový byt majiteľa (3 spálne s obrovskou obývacou ibou a terasou na najvyššom pochodí hotela s prekrásnym výhľadom na mesto a okolité hory), ktorý nie je zaradený do hotelového
servisu, ale je určený len pre relax majiteľa.
Hotel pozostáva z dvoch pôvodných penziónov postavených začiatkom dvadsiateho storočia. Dobudovaním spojovacieho stredného traktu, v ktorom sa nachádza recepcia a reštaurácia, vznikol jeden prevádzkový celok.

Hotel sa nepredáva len ako budova so zariadením, ale ako fungujúci podnik so
zavedenou značkou a rozvetvenou sieťou hostí. Hotel spadá do frenčajzingovej siete Euroagentur Cz. Hotel má kvalitný a dobre vycvičený personál a manažment s medzinárodnými skúsenosťami.

Hotel so zavedenou značkou, s personálom a know how sa ponúka za ,- €
______________________________________________________________________


Hotely sú ponúkané v jednom investičnom balíčku pre vážneho záujemcu z hotelovej a kúpeľnej brandže. Takýto komplet hotelových a kúpeľných služieb je možné ponúknuť aku službu pre zdravotné a penzijné fondy z krajín západnej Európy.

V prípade záujmu najprv prebehne jednanie s právnym zástupcom zastupujúcim všetky tri nehnuteľnosti !!!

Záujemcovia volajte na tel. čislo , alebo email:


Ing.Kováčik Milan - Dumboreal

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA

EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA TRENČIANSKE TEPLICE - NOVOSTAVBAEXKLUZÍVNA INVESTÍCIA – ponúkame na predaj Kongresový komplex hotelov situovaných priamo v centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice len...

Hotely a penzióny 3314 m2 Trenčianske Teplice / Kúpeľná
EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA

EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA TRENČIANSKE TEPLICE - NOVOSTAVBAEXKLUZÍVNA INVESTÍCIA – ponúkame na predaj Kongresový komplex hotelov situovaných priamo v centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice len...

Hotely a penzióny 3314 m2 Trenčianske Teplice / Kúpeľná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA Cena v RK Hotely a penzióny 3314 m2 Trenčianske Teplice
Kúpeľná
predaj
EXKLUZÍVNY KONGRESOVÝ KOMPLEX HOTELOV PRIAMO V CENTRE KÚPEĽNÉHO MESTA Cena v RK Hotely a penzióny 3314 m2 Trenčianske Teplice
Kúpeľná
predaj