*ZĽAVA* PRIESTRANNÝ BEZBARIEROVÝ 2 IZB BYT 75 m² BANKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Banka
75.5 m²
4
prízemie
2
úplne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
109.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36631x zobrazená v zozname / 3243x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

*LEN U NÁS*

189218 - V blízkosti Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany v obci Banka na Podhorskej ulici ponúkame na predaj pekný veľkometrážny 2-izbový byt umiestnený na prízemí tehlového bytového domu, postavenom v roku 1995.
Tento byt s úžitkovou plochou 75 m2 je po kompletnej rekonštrukcii a je ideálnym miestom pre komfortné bývanie. Svojou dispozíciou ponúka priestrannú kuchyňu, chodbu, obývaciu izbu, spálňu, kúpeľňu a samostatné WC. Kuchynská linka je vybavená plynovým šporákom, podlahy v izbách sú plávajúce v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Okná sú plastové. V byte je vynikajúca klíma po celý rok. Vykurovanie bytu a prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje vlastný závesný plynový kotol umiestnený v chodbe. K bytu patrí aj pivnica na prízemí, umiestnená priamo oproti bytu, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

Byt sa nachádza vo skvelej lokalite s výborným prístupom k zelene a výhľadu. Okolie je pokojné a susedia prívetiví. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody a centrum, čo zaručuje pohodlné a jednoduché obstarávanie každodenných potrieb.

Pre majiteľa bytu a ich návštevy je k dispozícii dostatok parkovacích miest vo dvore pred obytným domom. Prístup je zabezpečený uzatváracou rampou na mobil, čo zaručuje bezpečnosť a súkromie.

Obytný dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, čo vám poskytne pohodlný a súčasne pokojný životný štýl.

Cena 109 500€



Nezmeškajte príležitosť a zarezervujte si prehliadku ešte dnes!

Pre viac informácií a termín prehliadky nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle

Tešíme sa na vás!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Banka

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Banka v Piešťanoch v cene 109.500,- € je o 120.470 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 11 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

109.500,- €
Cena nehnuteľnosti 118,- € 220.000,- €
75.5 m²
Celková rozloha 46 m² 100 m²
75.5 m²
Úžitková plocha 46 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75.5 m²
Úžitková plocha75.5 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189218 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny