ZĽAVA: Štýlový 2-izbový byt 57, 2 m2 so záhradkami 13 a 14m2, Zavar Por

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Zavar
84 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
137.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

69753x zobrazená v zozname / 4295x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz:
- s videom nehnuteľnosti: ****____https://youtu.be/3UuWtpjjhzA____****
- s 3D prehliadkou nehnuteľnosti: ****____https://my.matterport.com/show/?m=evT1wEuH1hs____****
TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj moderný, štýlový dvojizbový byt v obci Zavar v časti Polianky.
Byt sa nachádza na prízemí bytového domu a prislúchajú k nemu dve predzáhradky. Pre obyvateľov bytového domu je k dispozícii udržiavaný, uzamykateľný, súkromný areál plný zelene s detským ihriskom, lavičkami a objektom určeným na grilovanie.
Samotný byt je rozlohy 57,22m2 a predzáhradky rozlohy 13 a 14m2.
Je orientovaný na dve svetové strany. Nočná časť je na príjemnú SV stranu a denná časť na JZ stranu, takže si užite slnečné lúče aj po príchode domov z práce.
Dispozícia bytu ej nasledovná: Zo vstupného zádveria (3,7m2) sa dostane na komunikačnú chodbu (5,4m2). Po pravej strane sa nachádza nočná časť – spálňa rozlohy 13,3m2 s východom na loggiu (5,7m2). Z loggie je prístup na predzáhradku kde sa nachádza bránka s východom do súkromného, udržiavaného areálu plného zelene.
V strede bytu je umiestnená kúpeľňa (6,11m2) vybavená vaňou, umývadlom, rebrinovým radiátorom a toaletou Geberit, kt. je diskrétnne čiastočne oddelená priečkou.
Po ľavej strane sa nachádza srdce domu – kuchyňa spojená s obývacou izbou, ktoré majú spolu 27,22m2. Túto dennú časť krásne dopĺňa podsvietená tehlová stena, drevenná zástena čiastočne oddeľujúca priestor a detaily osvietenia ladiace v celom byte.

Byt je veľmi pekný, útulný a štýlovo zladení.


Kuchynská linka je v nadčasovej čiernej farbe s farebne - drevene zladenou pracovnou doskou. Nachádzajú sa tu zabudované spotrebiče: plynová varná doska, digestor, elektrická rúra a umývačka riadku.
Z kuchyne je výstup na druhú predzáhradku s rozlohou 14m2. Orientácia je na JZ stranu, takže slnečné lúče si môžete užívať aj po práci až do západu slnka.
K bytu prislúcha aj technická miestnosť rozlohy 1,75m2 kde je umiestnený prietokový ohrievač zn. VIESSMAN. Mesačné naklady komplet na 2 osoby - 75€.
Bytový dom bol kolaudovaný v r. 2022. Disponuje energetickým certifikátom tr. A. Jedná sa o kvalitne zhotovenú murovanú novostavbu.
Revitalizácia oblasti Poronda mení túto časť obce Zavar na modernú rezidenčnú štvrť. Nachádzajú sa tu nie len krásne, udržiavané, súkromné atriá zelene kde sa nemusíte báť nechať hrať deti, môžete sa stretávať, relaxovať, grilovať spolu so susedmi. Pokiaľ Vám niečo pochýba potraviny – večiarka sú len pár metrov od Vášho bytu. Ideálne komunitné bývanie s blízkosťou do krajského mesta Trnava 6 min. a napojením na D1 8min.
Verím tomu, že Vás tento štýlový byt zaujal a stretneme sa na osobnej obhliadke.
Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je konečná a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si osobnú obhliadku: alebo na .


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Zavari

Pozícia realitnej ponuky

137.500,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku84 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48597 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny