REZERVOVANE ! Komfortné bývanie v novostavbe 2izb byt, Opoj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Opoj
52 m²
4
3
2
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
124.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

52177x zobrazená v zozname / 1586x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANE !

Hľadáte investičnú príležitosť alebo pekný byt za dobrú cenu pre svoje vlastné komfortné bývanie?
Dovoľte nám predstaviť Vám byt, ktorý splní Vaše očakávania.

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj novostavbu priestranného 2 izbového bytu s balkónom, kobkou a vonkajším parkovacím státím, poskytujúci komfortné a kvalitné bývanie s parametrami súkromnej obytnej štvrti s detským ihriskom a s možnosťou aktívneho oddychu v prírodnom okolí, a to pár minút autom od Trnavy, obec Opoj.


POPIS NEHNUTEĽNOSTI:



Nachádzame sa na 3. poschodí 4 podlažného bytového domu s pohodlne širokým bezbariérovým výťahom. Podlahovú plochu bytu tvorí 52 m2, dopĺňa ju balkón s výmerou 7 m2 a priestranná murovaná komora na poschodí s výmerou 3 m2.

Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni s priamym otvoreným vstupom do centra bytu, ktorým je slnečná obývačka prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou s výmerou 28,8 m2. Obývačka poskytuje dostatok priestoru pre pohodlnú väčšiu sedaciu súpravu, umiestnenie jedálenského stola pričom v priestore zostane stále dostatok miesta pre pohodlný voľný pohyb. Z obývacej miestnosti je taktiež východ na pekný veľký balkón so západnou orientáciou a výhľadmi na okolitú zeleň či pasúce sa kone na susedných pozemkoch. Kuchynská linka je zariadená vstavanou rúrou so sklokeramickou varnou doskou, umývačkou riadu, digestorom, pričom voľne stojaca chladnička je umiestnená v chodbičke. Nočnú časť bytu tvorí samostatná, nepriechodná spálňa s výmerou 12,60 m2, zariadená väčším roldorom s vešacou aj policovou časťou, komodou a 2x válendami. Kúpeľňa prepojená s WC vybavená vaňou, s výmerou 4,8m2.


Byt sa predáva zariadený a s vonkrajším parkovacím státím v cene.
Mesačné prevádzkové náklady na nehnuteľnosť sú veľmi priaznivé:

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Prejdite sa cez nehnuteľnosť okamžite :
https://my.matterport.com/show/?m=sUnabuDrFo8


TECHNICKÝ STAV BYTU a BYTOVÉHO DOMU:



Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2018 vrámci II. etapy výstavby developerského projektu. Bytový dom je 4. poschodový, obsahuje 19 bytov, čo majiteľom bytov poskytuje komornejšiu a súkromnejšiu atmosféru bývania. Bytový dom je postavený moderným systémom z filigranových železobetónových panelov, vdaka ktorým dosiahuje stavba nadštandardne vlastnosti, ako napríklad: výborné akustické vlastnosti medzi bytmi 52-56 dBA, presnosť a rovinnatosť stien, povrchová úprava hladkou stierkou, spolu so zateplením hrúbkou 15cm a oknami s trojsklom, dosiahuje bytový dom nízku energetickú náročnosť a nízke prevádzkové náklady, ktoré robia z bytu taktiež výbornú investičnú príležitosť. Bytový dom ďalej disponuje elektronickým vchodovým vrátnikom, vstupom na čip, automatickým osvetlením vnútorných spoločných priestorov či bezbariérovým vstupom.

LOKALITA:


Obec Opoj disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: obchody (COOP Jednota supermarket), škôlka, športové zariadenia, detské ihrisko, futbalová škola, atď. V susednej obci sa nachádza reštaurácia v parku, lekáreň i lekár či základná škola. Obec je situovaná v blízkosti križovatky diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R1, čo zaručuje výbornú dopravnú dostupnosť do Bratislavy (vzdialenej cca 50 km), alebo do Nitry (vzdialenej cca 39 km). Opoj je dnes moderná obec, ktorú preferujú investori, čoho dôkazom je aj rozrastajúca sa bytová výstavba, ale aj výstavba rodinných domov.

CENA:


Cena zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníctva bytu a nenavyšuje sa o províziu. V prípade potreby čerpania hypotekárneho úveru Vám vieme v cene poskytnúť i hypotekárne poradenstvo.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Opoje

Inzerovaný 2 izbový byt v Opoje v cene 124.900,- € je o 47 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Opoje. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Opoje.

Pozícia realitnej ponuky

124.900,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
62 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²
52 m²
Úžitková plocha 42 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-775456 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.