PREDAJ krásneho 2. iz. bytu so šatníkom v ZELENOM ÁTRIU pri centre TT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Štefana Moyzesa
49 m²
2
2
2
verejný vodovod
nie
230V
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
165.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

83064x zobrazená v zozname / 5105x zobrazená detailne / 276x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj krásny, slnečný, kompletne zariadený dvojizbový byt nachádzajúci sa na 2./2 podlaží zatepleného tehlového bytového domu v 7-ročnej novej stavbe bytového domu s výťahom, vo vynikajúcej lokalite na ulici Štefana Moyzesa - ZELENÉ ÁTRIUM, v blízkej dostupnosti do historického centra Trnavy.


DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI A ĎALŠIE MOŽNOSTI :



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=ed54aUMsiA8

​Byt je vkusne zariadený, dispozične veľmi dobre riešený s rozlohou 49,08 m2. Po vstupe do nehnuteľnosti cez protipožiarne dvere sa nachádzame v chodbe, po ľavej strane sa nachádza priestranný šatník, ktorý taktiež slúži aj ako komora (spolu cca 8,38 m2). Po pravej strane nájdeme vchod do priestorovo bohatej kúpeľne s dostatkom priestoru pre práčku, vkusné umývadlo, veľký presklenený sprchový kút a toaletu (cca 5,31 m2). Z chodby sa vchádza priamo do obývacej časti bytu, ktorá je spojená s kuchyňou a je v nej dostatok miesta pre plnohodnotný jedálenský stôl (obývacia izba s kuchyňou cca 26,15 m2) . Z obývacej miestnosti je vstup do nepriechodnej spálne (cca 9,24 m2).


STAV BYTU :



V byte sa nachádzajú kvalitné podlahy v kombinácií s dlažbou v kúpeľni. Vstup do nehnuteľností je cez protipožiarne dvere. Na nehnuteľnosti boli osadené plastové okná s interiérovými hliníkovými žalúziami. V chodbe sa nachádza veľký šatník s rolldorom a zrkadlom, ktoré tvorí celú vonkajšiu časť rolldoru, čo opticky príjemne zväčšuje priestor chodby. Šatník je vo vnútri tvorený množstvom políc a častí na zavesenie šatstva. Kuchynská linka na mieru v tvare U s praktickým rozložením vstavaných spotrebičov (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu) + chladnička s mrazničkou, je veľmi funkčná a poskytuje nielen veľa pracovnej plochy, ale aj množstvo úložných priestorov. Jedálensky stôl plynule prepája kuchyňu s obývačkou. Obývacia izba je zariadená obývačkovou stenou, TV a srdcom bytu je pohodlná sedačka v tvare L. Spálňa je zariadená manželskou posteľou a komodou. Hlavná kúpeľňa je vybavená práčkou, sprchovacím kútom, toaletou, umývadlom a radiátorom. Tento byt bol navrhnutý tak, aby každá časť dotvárala celok a aby bol celý byt svetlý a príjemný.


STAV BYTOVÉHO DOMU :



Zelené Átrium nie je “panelák” na sídlisku. Nachádza sa v lukratívnej a veľmi obľúbenej časti Trnavy s prevažujúcou zástavbou rodinných domov. Tento bytový dom je postavený z kvalitných tepelno-izolačných materiálov. A to materiálov tej najvyššej kvality: ISOVER, RIGIPS, GLASSOLUTIONS, WEBER.

Ohrev teplej úžitkovej vody a kúrenie je zabezpečené vlastnou kotolňou stiuovanou v bytovom dome.

Kombinácia technológii v bytovom dome - čiastočné kúrenie a chladenie v stenách a podlahe, vetranie s rekuperáciou, tepelné čerpadlá sú tu pre Vaše pohodlie a energetickú úsporu.

Zelené Átrium disponuje aj ideálnym prostredím na vznik príjemných susedských vzťahov. Obyvatelia budovy majú k dispozícii spoločný priestor a to “zelenú strechu” na druhom poschodí budovy.


LOKALITA:



Byt sa nachádza na ulici Štefana Moyzesa - ZELENÉ ÁTRIUM. Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, lekáreň, kaviareň. Detské ihrisko, ktoré je súčasťou bytového domu sa nachádza za budovou. Výhodou je aj pešia dostupnosť do centra mesta.


CENA :



S BYTOM JE MOŽNÉ ZAKÚPIŤ VNÚTORNÉ PARKOVACIE MIESTO A PIVNIČNÚ KOBKU - cena 12.000,-€

Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s predajom nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici Štefana Moyzesa

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Štefana Moyzesa v Trnave v cene 165.000,- € je o 9.542 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948469.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
49 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²
49 m²
Úžitková plocha 42 m² 70 m²

Kontaktujte

Ondrej  Kukučka

Ondrej Kukučka

I speak english
0948469.. zobraziť 0948469496

PRIUS COMPANY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRIUS COMPANY s.r.o.

Jozefa Adamca 9983/24, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--32 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.