ZREKONŠTRUOVANÁ Garsónka, Stará Ľubovňa, Komenského ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/NT

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom NEZARIADENÚ GARSÓNKU v lokalite Stará Ľubovňa, na ulici Komenského. Byt o výmere 18 m2 sa nachádza na 4. poschodí v 4-poschodovom bytovom dome, bez výťahu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC a jednej izby, v ktorej sa nachádza kuchynský kút so sporákom. K bytu prislúcha PIVNICA, k dispozícii tiež spoločná LODŽIA na medziposchodí. Bytový dom je ZATEPLENÝ so zrekonštruovanými spoločnými priestormi.

Výhody:
❶ Po kompletnej rekonštrukcii
❷ Výborná lokalita
❸ Voľný ihneď

STAV BYTU:
Byt je po REKONŠTRUKCII: plastové okno, plávajúca podlaha, dlažba na chodbe a v kúpeľni. V izbe je kuchynská linka so sporákom.
VOĽNÝ IHNEĎ a vhodný pre maximálne 2 osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

PRE VAŠU LEPŠIU PREDSTAVU SME BYT VIRTUÁLNE ZARIADILI.
V nižšie priloženom linku (ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača) je interaktívna 3D prehliadka zariadeného bytu. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.
https://floorplanner.com/360vr/

PLATBY:
Mesačné nájomné vrátane energií je 290,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške 290,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a províziu realitnej kancelárii vo výške 350,- EUR.

LOKALITA:
Tento byt sa nachádza výborne situovanej lokalite Západ, ktorá vám ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život, v blízkosti obchodného centra DRUŽBA, TESCA , lekárne, zdravotného strediska a mnohých ďalších služieb. Pre milovníkov športu a aktívneho oddychu sa v okolí nachádza športové a relaxačné centrum, športová hala a zimný štadión. Nechýba tu nič, čo by vaše bývanie spravilo ešte príjemnejším a pohodlnejším.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

NEVÁHAJTE A ZAVOLAJTE NÁM UŽ DNES! V prípade záujmu o obhliadku alebo detailnejších informácií ma neváhajte kontaktovať!

/ PRENÁJOM / GARSÓNKA / STARÁ ĽUBOVŇA / ZREKONŠTRUOVANÁ / NEZARIADENÁ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky