Zrekonštruovaný 2 izbový byt Zvolen - Záhonok na PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Veľký 2 izbový byt 58 m2 na sídlisku Záhonok - Zvolen na PRENÁJOM. Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, kúpelne a WC. Byt sa nachádza na druhom poschdoí panelového bytového domu a je orientovaný na juh. V byte bola prevedená rekonštrukcia, ktorá zahŕňa murované jadro, kúpeľňa, samostatné WC, keramické obklady a dlažby, plastové okná, plávajúca podlaha, stierky. Okolie bytového domu je plné zelene. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Je vhodný pre max. dve pracujúce osoby bez detí, nefajčiari. Domáce zvieratá nie sú povolené. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške 500,- EUR a nájomné na mesiac vopred vo výške 490,- EUR aj s energiami.
Kontakt na majitľa bytu:

Predáme/ prenajmeme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj/ prenájom. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkoviča 1 vo Zvolene oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Podobné realitné ponuky

NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA
Prenájom 500,- €
NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA

Realitná kancelária Time4dreams ponúka v exkluzívnom zastúpení na prenájom 2i byt vo Zvolene- byt je voľný ihneď- v centre mesta- dlhodobý prenájom, min. na 1 rok- kompletne zariadený, okrem TV-...

2-izbový byt 60 m2 Zvolen / Štefana Moyzesa
Prenájom 500,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA 500,- € 2-izbový byt 60 m2 Zvolen
Štefana Moyzesa
prenájom