1 IZB. NOVOSTAVBA kompletne zariadená, Slnečnice ZÓNA MESTO A6

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Zuzany Chalupovej
25 m²
7
5
1
úplne prerobený
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
520,- €
Ponúknite vlastnú cenu

42799x zobrazená v zozname / 1230x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť STORM real Vám ponúka na prenájom 1 -izbový byt s lodžiou na ulici Zuzany Chalupovej 17A v novostavbe Slnečnice – zóna Mesto. Byt sa nachádza na 5. nadzemnom podlaží, orientovaný do VNÚTROBLOKU. Byt je dostupný ihneď.

Popis bytu:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývačky s kuchyňou a lodžie. Celková plocha bytu je 25 m² + lodžia 4 m². Byt sa ponúka kompletne zariadený novým nábytkom. Kuchyňa – kuchynská linka vybavená spotrebičmi - sklo keramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou a digestor. Vo vstupnej chodbe je veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru. V obývačke je rozkladacia sedačka vhodná dlhodobo aj pre dve osoby, konferenčný stolík, jedálenský stôl s 2 stoličkami, obývacia zostava s Tv prijímačom.
V kúpeľni je závesné WC, umývadlo, sprchový kút a práčka, nad práčkou je umiestnená skrinka s úložným priestorom a zrkadlová skrinka nad umývadlom. Na oknách sú žalúzie.

Lokalita:


Byt sa nachádza v novostavbe SLNEČNICE – zóna MESTO na ulici Zuzany Chalupovej v Petržalke vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou (supermarket BILLA, centrum TRCH, kaviarne, detské centrum LEON, lekáreň, drogéria apod.). Blízkosť dunajskej hrádze a dunajských lužných lesov ponúka možnosti na relax a šport. Výborná dopravná dostupnosť do centra mesta, na hraničné priechody do Rakúska a Maďarska, na diaľničný obchvat aj na MHD.

BENEFITY


• kompletne zariadený
• praktický, s veľkorysým úložným priestorom
• občianska vybavenosť
• výborná dopravná dostupnosť

BYT je DOSTUPNÝ IHNEĎ. Bez zvierat, bez detí, len pre jednu osobu.

Cena prenájmu vrátane energií, vrátane káblovej televízie a internetu 520 Eur.

Depozit 520 Eur plus provízia vo výške 520 Eur.




Bližšie informácie:


Kontakt:
Mgr. Tatiana Halajová

STORM real s.r.o.



Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Úžitková plocha25 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny