1, 5i ZARIADENÝ byt, loggia, parking, Fialová ul., BA V., 36, 35m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Fialová
29.4 m²
6
4
1,5
pôvodný
nie
áno
nie
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
550,- €/mes. Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

8539x zobrazená v zozname / 366x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom ZARIADENÝ 1,5 izbový byt s veľkým exteriérom s dobrou orientáciou a pakovacím státím v kvalitnom nízkoenergetickom projekte Slnečnice- zóna VILADOMY, Fialová ul., poschodie 3/6, 4.NP, výťah.

Celková výmera bytu je 36,35 m2, vnútorná plocha bytu 29,40 m2, loggia 6,95 m2.

POPIS:


-vstupná hala ,
-kuchynská časť s KL na mieru so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra,
-kúpeľňa so sprchovým kútom a WC Geberit, pračka
-priestranná izba, ktorá je rozdelená sektorovou lamelovou stenou na na dennú a nočnú časť, z oboch častí je východ na priestrannú loggiu.
-jedálenský stolík so stoličkami, sedačka, konferenčný stolík a TV,
-manželská posteľ, šatníková skriňa na mieru

Celková cena zahŕňa štandard: bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, veľké francúzske plastové okná, laminátové parkety, dlažba, obklady, sanita, sprchový kút, batérie, radiátory, optické rozvody KTV a internetu.

Predmetný byt sa nachádza v novej časti obľúbeného a žiadaného projektu, je orientovaný na západnú stranu s výhľadom do vnútrobloku v tretej línii od hlavnej cesty a je situovaný v najžiadanejšej časti projektu SLNEČNICE- zóna Viladomy, v blízkosti lužného lesa a cyklistickej hrádze, parková úprava okolia, zeleň, ihriská.

Ponúka kvalitné bývanie , súkromie a tiché prírodné prostredie, výborná dostupnosť na obchvat mesta, diaľnicu, ako aj do centra mesta, občianska vybavenosť - potraviny, reštaurácia, lekáreň, MHD.

Novovzniknutá moderná štvrť ponúka pre obyvateľov kombináciu mestského spôsobu bývania a zároveň blízkosti prírody s možnosťami aktívneho odpočinku.


V bezprostrednej blízkosti je už funkčné lokálne obchodné centrum SLNEČNICE MARKET (napr. Billa, lekáreň, 101 Drogérie, trafika) a farmárska tržnica Trch- (napr. gastro prevádzky, predaj zeleniny a ovocia, syrov, kvetinárstvo). Súčasťou objektu je aj športové centrum Leon.
Výborná dopravná dostupnosť a napojenie do centra mesta (MHD, v budúcnosti električka, Dolnozemská ul., Panónska ul., diaľničný obchvat),


Cena mesačného nájmu je 550,-EUR/mesiac + vyhradené parkovacie státie priamo pred vchodom 70,-EUR/mesiac + energie 100,-EUR/mesiac/1 osoba,
spolu 720,-EUR/mesiac.

VOĽNÝ od 01.06. 2024, ideálny pre 1 osobu, max. 1 pár, nefajčiari, bez zvierat.

TOPPONUKA

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha36.35 m²
Úžitková plocha29.4 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno