2 izb. byt 75 m2, LODŽIA, BA I. St. Mesto, Blumentálska

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Blumentálska
75 m²
6
4
2
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 2-izbový byt
800,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

5273x zobrazená v zozname / 540x zobrazená detailne / 540x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OV

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-izbový byt s VEĽKORYSOU VÝMEROU 75 m2 v lokalite Bratislava I. Staré Mesto Blumentálska ulica. Byt sa nachádza na 4 poschodí 6-poschodového tehlového bytového domu s NOVÝM VÝŤAHOM skolaudovaného v roku 1951. Dispozične tento priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety s umývadlom, veľkorysej obývacej časti s kuchynskou a jedálenskou časťou, zasklenej LODŽIE, samostatného šatníka, spálne a priestrannej kúpeľne s bidetom a druhým WC. K dispozícií je samozrejme aj priestranná pivničná kobka.

Výhody:


❶ Kompletne rekonštruovaný a zariadený byt so zasklenou LODŽIOU
❷ Tehlová budova z 50-tych rokov

❹ Šatník


❸ Širšie centrum mesta
❺ Možnosť prihlásenia trvalého pobytu po dohode s majiteľom bytu

❻ Výborná dostupnosť



STAV BYTU:
Ponúkaný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, aktuálne je čerstvo vymaľovaný. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú drevené s roletami a sieťkami proti hmyzu. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou umývačkou, chladničkou s mrazničkou, sklo keramickou varnou doskou, elektrickou a mikrovlnou rúrou a digestorom. Jedálenská časť disponuje jedálenským stolom so 4 ks stoličiek. V obývacej časti je k dispozícii sedacia súprava s kreslom a konferenčným stolíkom, písacím stolom so stoličkou a niekoľko komôd s vitrínami. Spálňa je zariadená dvojlôžkom s nočnými stolíkmi, komodou so skrinkou. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu so zástenou, WC, bidet, umývadlo a práčku. Šatník s dostatkom úložných priestorov je pri tomto byte samozrejmosť. Byt je k dispozícií ihneď pre max 2 osoby bez domácich zvierat.

PLATBY:


Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačný nájom 800,- euro + 200,- euro záloha za energie + vratný depozit 1100,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1000,- euro.

LOKALITA:


Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelú dostupnosť do úplného centra mesta aj bez použitia MHD.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / VÝŤAH / / LODŽIA / KOMPLETNE ZARIADENÝ / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / BLUMENTÁLSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Blumentálska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Blumentálska v Bratislave - Staré Mesto v cene 800,- €/mes. je o 339 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-JK...

Pozícia realitnej ponuky

800,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 2.350,- €/mes.
75 m²
Celková rozloha 38 m² 180 m²
75 m²
Úžitková plocha 38 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JK-552A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny