NA PREDAJ 2-IZB.BYT V LADCOCH S VÝMEROU 60 M2, POZEMOK 156 M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ladce
60 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

4345x zobrazená v zozname / 327x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2-izbový byt v Ladcoch vzdialený od okresného mesta Ilavy 5km. Byt je v tehlovom 1- poschodovom bytovom dome s rekonštrukciou plechovej strechy, zateplenia domu a s obnovením vchodových dverí a elek. vrátnika. Byt je s výmerou 60m2, na 1/1 poschodí v pôvodnom, ale vo veľmi zachovalom stave, okrem plastových okien, tie sú nové. Byt je možný aj k okamžitému užívaniu, podľa náročnosti záujemcov. Jadro kúpeľne je murované s vaňou a s oddeleným wc. Dispozícia bývania je. Vstupná chodba, kde je vstup do spálne, oproti je vstup do wc. Vstup do kuchyne so špajzou. Z kuchyne
vstup do kúpeľne, ktorá je s vaňou. Z kuchyne je prechod do obývacej izby. K bytu prislúchajú 2x pivnice s výmerou 27 M2 a pozemok za bytovým domom s výmerou 156 m2. Vykurovanie je cez spoločnú kotolňu na plyn aj ohrev vody, radiátormi, kde sú merače teploty. Občianska vybavenosť je kompletná, škôlka, škola, obchody, žel.stanica, pošta v blízkosti autob.zástávka, ihrisko. Parkovanie je bez problémové, pred bytovkou. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Ladciach

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53029 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.