2 - izbový byt s veľkou terasou, parkovanie, Dlhé Hony

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: ul.28.októbra
60 m²
4
4
2
nie
áno - 1
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
790,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

8257x zobrazená v zozname / 488x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na dlhodobý prenájom priestranný, nadštandardne zariadený 2-izbový byt na ulici 28. októbra v Trenčíne. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo štyroch v novostavbe bytovky s výťahom. S rozlohou 60m2 a rozľahlou terasou s výmerou 35m2 poskytuje luxusné bývanie pár minút pešej chôdze od centra mesta. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývačkou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne s vaňou a toaletou. V obytnej časti je výstup na veľkú terasu s nádherným výhľadom na mesto. Je orientovaná na juhozápad, nachádza sa tu letná sprcha, aj prípojka na jacuzzy.
Prenajíma sa kompletne zariadený tak, ako ho vidíte na fotkách. Samozrejmosťou sú plastové okná, obložkové interiérové dvere, moderné kuchynské spotrebiče, vrátane umývačky riadu a pračky v kúpeľni. Veľké skrine v spálni poskytujú dostatok úložného priestoru, sedačka v obývačke je rozkladacia. Naviac komfort bývania zvyšuje podlahové kúrenie v celom byte. Parkovanie je v cene nájmu.
V okolí je škola, škôlka, detské ihrisko, nákupné centrum, potraviny, reštaurácie, lekárne, nemocnica, rôzne služby, zastávky MHD, bonusom je tržnica s čerstvým ovocím a zeleninou hneď vedľa budovy.

V bytovke je video vrátnik, vstup na čip.


Byt je ihneď k dispozícii.

Cena prenájmu je 790,-€ mesačne.



Depozit vo výške dvoch mesačných nájmov.

Ing. Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Cena prenájmu sa nenavyšuje o odmenu sprostredkovateľa a zahŕňa aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici ul.28.októbra

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici ul.28.októbra v Trenčíne v cene 790,- €/mes. je o 1.018 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

790,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 650,- €/mes. 700,- €/mes.
95 m²
Celková rozloha 56.12 m² 95 m²
60 m²
Úžitková plocha 49.82 m² 60 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Terasaáno - 1
Garážnie
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--669 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny