3-izb byt, GARÁŽ, PARKING, BA I. St. Mesto, Čajkovského ul

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Čajkovského
145.69 m²
2
prízemie
3
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
499.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18751x zobrazená v zozname / 1484x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OJ

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, Čajkovského ulica. Ak ste fanúšikom histórie a chceli by ste aj bývať v byte postavenom v roku 1908 tak toto je ponuka ktorú ste hľadali. Byt s celkovou veľkorysou výmerou 145,69 m2 vrátane pivnice a taktiež garáže s rozlohou 30,91 m2 sa nachádza na prízemí 2-poschodového tehlového historického domu. Tento skvost je historickou pamiatkou s vysokými 3,3 m klenutými stropmi. V dome sa nachádza iba 6 bytov, GARÁŽ s PIVNICOU je priamo pod bytom, táto ale nie je zarátaná v cene bytu, je potrebné k cene prirátať ešte 65.000,- euro je tu však možné zaparkovať, zriadiť vínnu pivnicu, ateliér, dielňu, sklad alebo priestor na podnikanie čím sa byt stáva ešte atraktívnejším. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej haly spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou spolu o výmere 19,67 m2, šatníka o rozlohe 1,28 m2, kúpeľne spoločnej s WC 6,8 m2 a troch spální s veľkorysými výmerami 22,39, 23,63 a 23,13 m2. Mimo klenbovej garáže s pivnicou k bytu prislúcha aj podiel na spoločnej záhrade s parkovacím státím priamo vo dvore, záhradu čaká v blízkom období revitalizácia.

Výhody:


❶ Priestranný byt s výškou stropov 3,3 m v tehlovom dome v lukratívnej lokalite
❷ Klenbová GARÁŽ s PIVNICOU
❸ Podiel na spoločnom dvore s 1,5 parkovacím státím
❹ Kompletná rekonštrukcia s profesionálnou reštauráciou pôvodných podláh a interiérových dverí

STAV BYTU:


Tento pôvabný byt s nádychom histórie prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny drevených okien s trojsklom, vstupných bezpečnostných dverí, všetky interiérové dvere nadštandardných rozmerov sú pôvodné a prešli odborným repasovaním. O vykurovanie formou radiátorov a ohrev teplej vody sa stará plynový kotol umiestnený v kúpeľni, podlaha v okolí kuchynskej linky je vykurovaná nakoľko ňou prechádza potrubie k radiátorom. V kúpeľni a kuchyni vás očarí pôvodný klenbový strop. Vo vstupnej chodbe s kuchyňou, kúpeľni a šatníku nájdete na podlahách kvalitnú dlažbu, v izbách vás očaria pôvodné drevené zreštaurované parkety. V novej priestrannej kúpeľni s dvomi oknami nájdete rohovú vaňu, veľké umývadlo s dvomi batériami s úložným priestorom, zrkadlom a WC. Kuchyňa je zariadená štýlovou kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, práčkou, umývačkou riadu a komínovým digestorom a chladničkou s mrazničkou. Zariadenie bytu po dohode s majiteľom. Náklady na prevádzku bytu pri 3 osobách činia 77,- euro správcovská spol., 35,- euro elektrina a 75,- euro plyn, 12,- euro za GARÁŽ.

LOKALITA:


Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a vzhľadom na polohu bytového domu patrí medzi vyhľadávané a reprezentatívne bývanie v rámci hlavného mesta. V blízkom okolí sa nachádza prezidentský palác, trhovisko na Žilinskej ulici, vlaková stanica, park Námestia slobody a množstvo kaviarní a reštaurácií.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok predá túto nehnuteľnosť.

/ 3 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / VYSOKÉ STROPY / 3,3 M / GARÁŽ / PIVNICA / PODIEL NA SPOLOČNOM DVORE S PARKOVANÍM / BRATISLAVA I / STARÉ MESTO / ČAJKOVSKÉHO ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Čajkovského

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Čajkovského v Bratislave - Staré Mesto v cene 499.000,- € je o 397.275 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 43 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-JK...

Pozícia realitnej ponuky

499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
145.69 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
145.69 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha145.69 m²
Úžitková plocha145.69 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JK-186B ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.