VEĽKOMETRÁŽNY 3-IZB. BYT PO REKONŠTRUKCII, STARÉ MESTO - LERMONTOVOVÁ

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Lermontovová
116 m²
4
4
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
500.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8160x zobrazená v zozname / 688x zobrazená detailne / 688x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký, slnečný 3 izbový byt s možnou zmenou dispozície na vyhľadávanej Lermontovovej ulici v Starom Meste, neďaleko prezidentského paláca. Ponuka bytu môže milo očariť svojou zaujímavou, atypickou dispozíciou pri ktorej sú všetky izby dostatočne priestranné a k bytu prislúcha aj väčší balkón s orientáciou juho-východ a príjemná terasa s orientáciou severo-západ do vnútrobloku. Nachádzame sa na poslednom 4/4 poschodí s výťahom a tým máte dostatok súkromia aj na terase. V byte bola menená celá elektroinštalácia a všetky plastové okná, inak je byt vo veľmi peknou, udržiavanom stave s drevenými parketami. Bytový dom má samostatný vodomer z ktorého sa vypočítava spotreba na každého vlastníka. V byte sa nachádzajú elektrické radiátory a prietokový ohrievač. Celú dispozíciu bytu si môžete pozrieť na pôdoryse.

Veľkým benefitom bývania je aj dobrá situácia bytového domu v okolí, ktorého sú postavené bytové domy, ktoré zabraňujú zvýšenému hluku od hlavnej cesty smerom na hlavnú stanicu. Zároveň dispozícia bytu ponúka možnosť zmeny dispozície na príjemný, staromestský 4 izbový byt.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* výmera bytu: 108 m2 + murovaná pivnica 8 m2, terasa cca 18 m2, balkón cca 10 m2
* poschodie: 4/4 s výťahom
* orientácia: JV/SZ
* výška stropu: 2,8 metra
* k bytovému domu prislúcha aj spoločný dvor

LOKALITA:


* Bratislava, Lermontovova ulica

CENA: 500.000€



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Lermontovová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Lermontovová v Bratislave - Staré Mesto v cene 500.000,- € je o 219.136 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 14 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

500.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
144 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
116 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha144 m²
Úžitková plocha116 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806473 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.