3D prehliadka, predaj luxusného 3i. bytu, Skalná ul, Staré Mesto, BA I

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Skalná
112.81 m²
5
prízemie
3
po rekonštrukcii
nie
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
879.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11012x zobrazená v zozname / 208x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj dizajnový 3 izbový byt so záhradou a parkovacím státím v podzemnej garáži v Starom meste na Skalnej (Skalná) ulici v centre Bratislavy priamo pod najväčšou dominantou mesta a to Bratislavským Hradom a pešou dostupnosťou do historického centra. Byt sa nachádza na prízemí 5 poschodového bytového domu s výťahom a garážou.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022 kedy sa zariaďoval v spolupráci s bytovou dizajnérkou. Všetky materiály aj vybavenie boli dôsledne vyberané, aby konečný výsledok bol nadčasový, ale hlavne príjemný pre majiteľa. Myslelo sa tu na každý detail. Odporúčam si určite prezrieť 3D prehliadku tejto nehnuteľnosti.

Byt má podlahovú plochu 112,81 m2 + záhrada o rozlohe 70 m2 a pivničná kobka o rozlohe 4,14m2.

Dispozícia: Vstup do bytu je cez bezpečnostné protipožiarne dvere (možnosť otvárať aj čipom). Po vstupe do vstupnej haly sa dostanete do obývačky, ktorá je oddelená od kuchyne barovým pultom z prírodného kameňa. Kuchyňa disponuje všetkými vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická parná rúra, chladnička, chladnička na víno, umývačka riadu, digestor). Obývačke dominuje veľká pohodlná dizajnová sedačka. Z obývačky je vstup na terasu, kde sa nachádza sedenie pre niekoľko ľudí, v strede sa nachádza stolík kombinovaný so štýlovým ohniskom. Zo záhrady sa cez zeleň pozeráte priamo na stenu Bratislavského hradu. Na záhrade sa nachádza aj exteriérová sprcha, čo oceníte najmä počas letných mesiacov. Na pravo od vstupu sa nachádza nočná časť bytu, ktorý pozostáva z dvoch spální, pričom jedna momentálne slúži ako hlavná spálňa a druhá plnohodnotná izba sa v súčasnosti využíva ako veľkorysý šatník. Nasleduje samostatné WC a samostatná kúpeľňa, kde sa nachádza sprchový kút, WC a samostatne stojaca vaňa. Tejto kúpeľni dominuje umývadlo z prírodného kameňa a obrovské okrúhle zrkadlo s LED podsvietením. Do uvedených miestností sa dostanete cez moderné vysoké bezfalcové dvere. Na chodbe ktorá prepája všetky miestnosti sa nachádza dostatok odkladacieho priestoru.

Podrobný popis vybavenia na vyžiadanie prípadne na obhliadke.

Tipy makléra:


- vysoké stropy 3,2 m
- dizajnové a prestížne materiály
- výnimočná poloha
- záhrada so sprchou pod Bratislavským hradom

Lokalita: Táto nehnuteľnosť poskytuje bývanie v absolútnom centre pod Bratislavským hradom a zároveň poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane exkluzivity pešej zóny a hradného kopca. V blízkosti je ale aj skvelá možnosť dopravného napojenia na obchvat.

CENA BYTU: 819.000,-€


CENA PARKINGU: 45.000,-€
CENA KOBKY: 15.000,-€

CENA SPOLU: 879.000,-€



Cena nehnuteľnosti: 879.000,-EUR, vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.


Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Skalná

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Skalná v Bratislave - Staré Mesto v cene 879.000,- € je o 270.477 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0901.., uveďte číslo ponuky ZR-AT...

Pozícia realitnej ponuky

879.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
186.95 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
112.81 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Kontaktujte

Anton Trška

Anton Trška

hovorím po slovensky I speak english
0901900.. zobraziť 0901 900 028

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha186.95 m²
Úžitková plocha112.81 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AT-247 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny