4 izbový byt s loggiou v Dubnici n/Váhom - 82m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Pod hájom
82 m²
3
4
úplne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
147.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

42882x zobrazená v zozname / 2151x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj útulný a priestranný štvorizbový byt o výmere až 82m2 v meste Dubnica nad Váhom časť Pod Hájom - účko. Byt sa nachádza na 3. poschodí a disponuje krásnym výhľadom na okolie. Izby v byte sú veľké, presvetlené a nepriechodné.

Dispozícia: priestranná vstupná chodba, detská izba, veľká obývacia miestnosť, kuchyňa s východom na loggiu, spálňa, šatník spojený s pracovným kútom - ktorý je samozrejme možné využiť ako ďalšiu spálňu alebo detskú izbu, samostatné wc a kúpeľňa.

Byt prešiel kompletnou modernou a vkusnou rekonštrukciou ako napr. : plastové okná, zníženie stropov - sadrokartóny + led osvetlenie v celom byte, murované jadro, plávajúce podlahy + dlažba, interiérové dvere, bezpečnostné dvere, značková kuch. linka so spotrebičmy, vstavané skrine, nová elektroinštalácia.

Čo sa týka lokality, je veľmi príjemná, v okolí je plno zelene, dobrá dostupnosť, a na skok sa nachádza kompletná občianska vybavenosť napr. : škola a škôlka, rôzne športoviská, obchody, hypermarkety, aut.zastávka, nemocnica s poliklinikou, 3 min. autom sa nachádza diaľnica D1 - takže dostupnosť na smer TN či ZA máte výbornú a rýchlu, fitnesscentrum a mnoho iného. Byt disponuje krásnym výhľadom na hory, či na pohorie Vršatec a šíre okolie.

Byt sa predáva zariadený, majitelia si budú z bytu brat iba detskú izbu, takže väčšina vecí (ktoré sú zánovné) v byte môže zostať, čo je veľkou výhodou a plusom pre nového majiteľa.

Parkovanie je bezproblémové, priamo pred bytovým domom. K bytu patrí samozrejme pivnica. Odporúčam vidieť !

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Pod hájom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421919.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

147.900,- €
Cena nehnuteľnosti 122.000,- € 239.000,- €
82 m²
Celková rozloha 82 m² 112 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Poschodie3
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-755631 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.