PRIPRAVUJEME DO PONUKY 4-IZBOVÝ BYT V DUBNICI NAD VÁHOM 80 m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
80 m²
neuvedené
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

14222x zobrazená v zozname / 836x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje do ponuky na predaj 4-izbový byt v Dubnici nad Váhom s výmerou 80 m2 a s balkónom a s lodžiou a pivničné priestranstvá sú tiež súčasťou bytu. Bytový dom je s prerábkou strechy a vstupu , nové exteriérové dvere , elek. vrátnik. Rozvody vody, stupačky a plyn s elektrikou sú po prerábke. Byt je v priebehu rekonštrukcii. Fotky z bytu pošlem na vyžiadanie. Obhliadka bytu je už možná, aj pri dohode vhodného materiálu so záujemcom o kúpu. Energetický certifikát nebol predložený pre viac informácii ma kontaktujte na t.č., alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku80 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52278 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.