NA PREDAJ 4-IZBOVÝ BYT S VÝMEROU 84 M2 V DUBNICI NAD VÁHOM.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
84 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

6729x zobrazená v zozname / 451x zobrazená detailne / 333x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 4-izbový byt v Dubnici nad Váhom na Centrume II. s výmerou bytu 84 m2. V panelovom bytovom dome na 7/7 poschodí. Dom je s prerábkou strechy, exteriérových dverí s novými schránkami a s elek. vrátnikom. Byt je po väčšej rekonštrukcii. Nové plastové okná, kuchynská linka robená na mieru. Jadro murované s vaňou a s oddeleným wc, kde je aj umývadlo. Sú na novo robené podlahy na laminátové, nové dvere aj oblôžky, okrem dverí v kúpeľni a vo wc. Robené stierky a maľovka v byte. Dispozícia bývania: Vstupná chodba, kúpeľna, wc, dve izby, z priechodnej jedálne z obývacej izby, kuchyne a spálne. K bytu pripadá veľká lódžia z obývacej izby s výmerou cca 6M2, sklad , alebo úložný uzavretý priestor pred bytom a latková pivnica. Parkovanie je možné, pred bytovým domom. Občianska vybavenosť je kompletná a v blízkosti. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku84 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52880 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.