Nový 4-izbový byt v lone prírody okresu Čadca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Qn54CZ156rr

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj slnečný 105 m2 4-izbový byt, ktorý sa nachádza v obci Zborov nad Bystricou, okres Čadca. Ďalšie informácie o byte vám ochotne poskytne náš realitný agent Tomáš Černecký, RSc.

Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží z 3, v zmoderznizovanom rodinom dome, ktorý pozostáva z troch bytových jednotiek. Situovaný je na začiatku obce s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Výhľady z okien bytu sú na všetky svetové strany. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupného schodiska priamo do bytu, z 3 izieb, obývacej miestnosti, kuchyne a kúpeľne spojenej s toaletou.

K bytu prislúcha priestranný sklad s výmerou 8 m2, ktorý sa nachádza na prízemí rodinného domu. Tiež parkovacie stojisko a podiel 1/3 na pozemku o rozlohe 650 m2. V byte sú nové omietky, potery, plastové okná Slovaktual s izolačným trojsklom, sadrokartónové stropy, izolácia, led osvetlenie, sklokeramické výhrevné telesá a elektrický vrátnik.

Tento veľký rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, pričom v ňom boli vytvorené 3 bytové jednotky. Dom je postavený z pálenej tehly a boli na ňom realizované: odkopové práce, hydroizolácia základov, oddrenážovanie - odvodnenie okolia domu, nová elektrická prípojka, vodovodná prípojka, nová kanalizácia, terenné úpravy a tepelná izolácia so 100 mm polystyrénom. Zrekonštruovaná je aj strecha rodinného domu.

V blízkosti bytu sa nachádza občianska vybavenosť, a to: škola, škôlka, obchody, zastávka autobusu, kostol, cyklotrasa, lyžiarske stredisko Oščadnica, reštaurácie a ďalšie prevádzky. Autom sa dostanete do centra mesta Čadca za cca 7 minút. Výhodou kúpy tohto bytu je aj blízkosť prírody. Športové a turistické aktivity v blízkosti bývania sú v dnešnej rýchlej dobe veľkou pridanou hodnotou.

Na rodinný dom nebol vyhotovený energetický certifikát. Byt sa predáva ako holobyt, pričom je možného dokončiť do štandardu. Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

V prípade, že potrebujete predať vašu nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme konzultáciu k našim realitným službám osobne, telefonicky alebo on-line cez rôzne komunikačné nástroje, ktoré radi používate.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Čadca

PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom
Predaj Cena v RK
PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom

Nadčasový veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko od malebného mesta Čadca vás očakáva! Ponúkam vám detailný pohľad na veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom...

4-izbový byt 118 m2 Staškov