Babony TRE | 1i byt Talichova ul., 2x balkón, bezbariérový

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Talichova
45 m²
3
prízemie
1
po rekonštrukcii
predaj - 1-izbový byt
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22300x zobrazená v zozname / 1310x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE: V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj bezbariérový 1-izbový byt v Dúbravke, Talichova ul. (vyhľadávaná lokalita s rozľahlým parkom priamo pred bytovým domom). Byt sa nachádza na prízemí s bezbariérovým vstupom rovno do bytu. Celková výmera bytu je 45,86 m2, z toho loggie majú výmeru 9,32 m2 a k bytu prislúcha aj komora, ktorá je hneď vedľa bytu. Dispozícia: chodba, samostatné wc, samostatná kúpeľňa, z chodby prechod do kuchyne a do izby. Kuchyňa aj izba má vstup na loggie. Bonusom je aj možnosť rozšírenia miestností zrušením jednej alebo oboch loggií, kde už bola podaná žiadosť o stavebné povolenie so súhlasným predbežným stanoviskom. Byt je čiastočne novo rekonštruovaný (kúpeľňa, wc, nové podlahy, nová kuchynská linka, bezp. dvere, nové int. dvere), okná sú pôvodné (predpokladalo sa prakticky využitie stavebných úprav na rozšírenie bytu). Bytový dom je nízko-podlažný, bez výťahu, západne orientovaný, tento rok sa plánuje kompletné zateplenie (bez navýšenia poplatkov do správy). Výhody: tiché a veľmi pekné prostredie, rozľahlá predzáhradka pred domom, dobré parkovanie....ak niekto vyslovene hľadá bezbariérový byt alebo mu neprekáža - dokonca vyhovuje prízemný byt bez narušenia súkromia, alebo by chcel využiť byt aj na svoje podnikanie (kaderníctvo, masáže a iné), táto ponuka je preňho ideálna.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Talichova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Talichova v Bratislave - Dúbravka v cene 123.000,- € je o 36.435 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

123.000,- €
Cena nehnuteľnosti 106.000,- € 201.500,- €
45 m²
Celková rozloha 31 m² 69.21 m²
45 m²
Úžitková plocha 31.69 m² 45 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektplánuje sa
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-791280 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny