Byt na luxusnom 39. poschodí s dokonalým výhľadom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
128.3 m²
45
39
3
áno - 3 autá
áno
centrálna
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK s možnosťou odpočtu DPH
Ponúknite vlastnú cenu

19560x zobrazená v zozname / 538x zobrazená detailne / 393x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj troj-izbový byt na luxusnom 39. poschodí ikonickej Eurovea Tower na nábreží Dunaja.
Táto nehnuteľnosť je jednou zo 45 luxusných rezidencií na najvyšších desiatich poschodiach veže a sám developer ich nazval korunkou budovy. Je to najvyššie situované bývanie na Slovensku a tým sa stáva najprestížnejšou adresou v meste. Jednou z výhod týchto VIP podlaží sú dva rýchlovýťahy, ktoré obsluhujú 35.-44. poschodie.
Ponúkaná nehnuteľnosť má výmeru 128,30 m2, z čoho 107,60 m2 je byt a 20,7 m2 tvoria dva balkóny. Byt je v prevedení holobyt, čo dovoľuje novému majiteľovi nadizajnovať celý priestor podľa vlastných predstáv a nárokov. Luxusné poschodie ponúka aj luxusné panoramatické výhľady. Návrh architekta dokonale odkryl potenciál priestoru a otvoril dispozíciu. Prepojil dennú a nočnú časť, vďaka čomu sa už po vstupe do bytu otvorí panoramatický výhľad cez velkoplošné okná a priehľadné zábradlie balkónov na mesto, obe nábrežia Dunaja a jeho tok, na krajinu od juhovýchodnej až po západnú stranu, aj za hranice Bratislavy a Slovenska. Zážitok, ktorý asi nie je možné opísať. Pôvodný návrh developera je rozmiestnenie bytu na obývaciu izbu a dve spálne.
Nadštandardnou je táto nehnuteľnosť aj výberom skladov a parkovacích miest. Sklady sú dva, hneď vedľa seba a majú spolu 16,78 m2. Cena za sklady je 30.000EUR. Pred nimi sa nachádzajú medzi stĺpmi tri parkovacie státia, ktorých cena je 135.000EUR.
Cena nehnuteľnosti, skladov a státí je uvedená vrátane DPH a je možný odpočet DPH.

PROJEKT


Projekt Eurovea Tower je prvý slovenský mrakodrap nachádzajúci sa na nábreží Dunaja. V októbri 2023 bol právoplatne skolaudovaný. Výstavba začala v marci 2019 a dokončená bola na jeseň 2023. Developer projektu je J&T Real Estate a architektúru veže, ako aj celého projektu Eurovea II, ktorého je súčasťou, stvárnila kancelária GFI.
Výška stavby je 168m, má 45 poschodí, ponúka 408 rezidencií, 45 luxusných rezidencií, 1400 parkovacích státí, 1000 m2 obchodných priestorov, 3 mezonety.
Ide o prvý mrakodrap, keďže štandardne uznávaná hranica (podľa špecializovanej organizácie CTBUH) pre mrakodrap je 150 metrov. Eurovea Tower disponuje mimoriadne rýchlymi výťahmi (prejdú 6 metrov za sekundu). Vo vysokom štandarde bytu je chladenie a tienenie priestorov, aj vetranie prostredníctvom vzduchotechniky. Nadštandard podčiarknú luxusné koberce na chodbách a nádherná vstupná lobby s recepciou. Celoplošná hlinníková fasáda je zasklená izolačným trojsklom. Centrálnym zdrojom tepla pre bytový dom je odovzdávacia stanica tepla a z tohto zdroja sú vedené rozvody do bytov prostredníctvom bytovej výmenníkovej stanice.

Samozrejmosťou je aj prechod suchou nohou do nákupnej galérie Eurovea, kde nájdete všetky služby, vybavenosť a zábavu pre každodenný život.
Vďaka polohe projektu bude bývanie prepojené so živými spoločenskými, kultúrnymi či športovými aktivitami dunajského nábrežia, bezprostredná dostupnosť nákupného centra sa stáva fenoménom moderného mestského života.

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ


Ak je miesto v Bratislave, kde sa môže snúbiť rastúca investícia, bývanie so zážitkom, vysoké nároky, najlepšie výhľady, najlepšia adresa a možnosť vlastniť niečo takmer nedostupné, tak sú to práve byty na VIP podlažiach projektu Eurovea Tower orientované na juhozápadnú časť Bratislavy.

#followtheriversfindyourhome




Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Pribinova

Rozloha je o 11 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Podrobné informácie

Celková rozloha145.08 m²
Úžitková plocha128.3 m²
Poschodie39
Počet poschodí45
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ziné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--97 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.