Predaj 3 izbový byt výborná lokalita pri prezidentskom paláci

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Vysoká
74.43 m²
5
3
3
áno - 1 auto
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

32779x zobrazená v zozname / 1057x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte investičné bývanie v centre Bratislavy?

Realitná kancelária Bond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový luxusný apartmán nachádzajúci sa oproti prezidentskému palácu.

Apartmán má výmeru 73,43 m2, a nachádza sa na 3.poschodí s výťahom.

Pozostáva so vstupne chodby, kuchyne spojenej s obývačkou, spálne a menšej izby, kúpeľne s vaňou, toaleta je samostatná.

Predáva sa v štandarde, ktorý obsahuje v hygienických priestoroch keramický obklad a dlažbu, závesné WC, keramické umývadlo/vaňu s batériami. V obytných miestnostiach bude položená laminátová podlaha, soklové a prechodové lišty a predpríprava na klimatizáciu.

K bytu je možné prikúpiť si parkovacie státie v podzemnej garáži v suteréne objektu.

K vysokému štandardu bývania prispieva aj spoločný vnútroblok so zeleňou a oddychovou zónou, kde vznikne priestor aj pre niekoľko menších prevádzok.

Názor makléra: Výnimočné rezidenčné bývanie v centre Bratislavy, vnútroblok plný zelene ponúka oázu pokoja a kľudu. Veľmi zaujímavá je neštandardná kompozícia bytu a celej budovy.

Cena a bližšie v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Vysoká

Rozloha je o 42 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905333.., uveďte číslo ponuky ZR-EP...

Podrobné informácie

Úžitková plocha74.43 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb3
Statusaktívne
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EP01 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.