Rodinná vila na Piešťanskej ulici, Zámostie TN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj vilu, ktorá je postavená na pozemku o rozlohe cca 1100m2, nachádza sa vo vyhľadávanej časti Trenčína- Zámostie. Zastavaná plocha je 196m2, úžitková 350m2. Vila bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2001. Boli menené všetky rozvody, v obytných izbách drevené parkety, nový plynový kotol, hliníkové radiátory, kúpeľne, strecha, fasáda, celý suterén.

V suteréne sa nachádza garáž, fitness, spa - sauna s oddychovou miestnosťou, ochladzovacím bazénom, vrátane wc, sprchy a odpočivárne, práčovňa, kotolňa so samostatným plynovým kotlom a dve ďalšie miestnosti.
Vo všetkých miestnostiach je internetové pokrytie.

Na prízemí sa nachádza vstupná hala, samostatné wc, kuchyňa z masívu značky Koryna, veľká kúpeľňa (wc, sprchový kút, vaňa), jedáleň, hala s krbom spojená s obývacou izbou, pracovňa, hosťovská izba, spálňa, zimná záhrada a dva vstupy na ďalšie podlažie.

Na prvom podlaží sa nachádzajú tri miestnosti, kúpeľňa a terasa. Toto podlažie je vhodné aj ako kompletný dvojizbový byt s terasou ( + príprava na kuchyňu).

Celá vila je vkusne vybavená nábytkom značky Centro Mobili (ostáva podľa potreby záujemcu).
Vo vnútri sa nachádza centrálny vysávač, krb je napojený na ústredné kúrenie.
Je vhodná i pre firmy, alebo aj ako dvojgeneračné bývanie.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
ZNALECKÝ POSUDOK ZDARMA v prípade financovania kúpy nehnuteľnosti cez hypotekárne centrum RADO Reality.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE
+ PRESŤAHUJEME VÁS ÚPLNE ZDARMA
Viac informácií na www.radoreality.sk

Podobné realitné ponuky

CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným
Predaj 860.000,- €
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína. Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou...

Vila 820 m2 Trenčín