EUROVEA TOWER – 2-izbový ateliér

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
55.13 m²
45
5
2
áno - 1 auto
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
349.900,- € vrátane DPH
Ponúknite vlastnú cenu

39512x zobrazená v zozname / 1157x zobrazená detailne / 742x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový ateliér v už skolaudovanom projekte Eurovea Tower v obľúbenej lokalite Dunajského nábrežia.
Ponúkaný ateliér sa nachádza na 5. poschodí. Disponuje podlahovou plochou 65,35 m2. Z celkovej plochy 65,35 m2 predstavuje podlahová plocha bytu 55,13 m2 a balkón o výmere 10,23 m2. Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické. Pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne, zo spálne, z kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Vstup na balkón je z obývacej izby a spálne. Ateliér je v prevedení štandard.
K ateliéru prislúcha pivničná kobka a je možné dokúpiť parovacie státie.

Cena ateliéru bez DPH 299 916,-EUR s DPH 359 900,-EUR.


Cena parkovacieho státia je 50 000,-EUR (PLATBA EXTRA).
Ceny sú uvádzané vrátane DPH, možný odpočet DPH.

PROJEKT:


Eurovea Tower je prvým slovenským mrakodrapom, ktorý situovaný na nábreží Dunaja. Developerom projektu je spoločnosť J&T Real Estate a architektonický návrh veže a celého projektu Eurovea II, do ktorého táto veža spadá, pochádza od architektonickej kancelárie GFI. Výška stavby dosahuje 168 metrov, má 45 podlaží a ponúka 408 rezidencií, 45 luxusných apartmánov, 1400 parkovacích miest, 1000 m2 obchodných priestorov a 3 mezonety.

TECHNICKÝ ŠTANDARD:


Eurovea Tower disponuje rýchlo výťahmi, ktoré prejdú 6 metrov za sekundu. Elegantnou vstupnou lobby s recepciou 24/7. Štandardom každej jednotky je predpríprava na chladenie, elektricky ovládané exteriérové tienenie, ako aj vetranie prostredníctvom vzduchotechniky, bezpečnostné vstupné dvere. Teplo je dodávané pomocou odovzdávacej stanice tepla, z ktorej sú rozvody vedene do bytov prostredníctvom bytovej výmenníkovej stanice.
Koberce na chodbách, tapety na stenách v spoločných priestoroch, obklady z prírodného kameňa a drevené interiérové prvky zdôrazňujú exkluzívny štýl a dotvárajú atmosféru nadštandardného prevedenia. Fasáda je vyhotovená z celoplošného hliníka a zasklená izolačným trojsklom.

LOKALITA ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského downtown-u, na nábreží Dunaja. Priama dostupnosť do centra a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka sú tu samozrejmosťou. Galéria Eurovea je dostupná suchou nohou, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Táto ponuka je vhodná pre klienta s dynamickým životným štýlom, ktorý hľadá mestské bývanie s maximálnym komfortom a dostupnosťou. Ponuka je taktiež vhodnou investičnou príležitosťou.

Follow the Rivers find your home..




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Pribinova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Pribinova v Bratislave - Staré Mesto v cene 349.900,- € je o 13.717 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

349.900,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
65.35 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
55.13 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65.35 m²
Úžitková plocha55.13 m²
Poschodie5
Počet poschodí45
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-801328 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny