ÚPLNE NOVÝ 2-IZB. BYT V PROJEKTE SKY PARK, 4. VEŽA, PARKING, PIVNICA

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Bottova
46.72 m²
30
17
2
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
345.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

46869x zobrazená v zozname / 1591x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte v projekte SKY PARK! V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 2-izbový byt v jedinečnom projekte SKY PARK by Zaha Hadid (Bratislava - Staré Mesto). Byt sa nachádza na 17. poschodí s orientáciou na východnú stranu, čo zaručí nerušený výhľad na okolie. Ak hľadáte byt s výbornou polohou v centra hlavného mesta, s kompletnou občianskou vybavenosťou a v nadčasovom projekte v nadštandardnom prevedení, ste na správnom mieste. Predpokladané odovzdanie bytu do užívania je 3. kvartál 2024.

V INZERÁTE SÚ POUŽITÉ VIZUALIZÁCIE.



Dispozične pozostáva z predsiene s prechodom do otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a spálne, z ktorej je vstup do kúpeľne, toaleta je samostatná. Výstup na loggiu je možný z oboch miestností. Vybavenie bytu by sa pokojne mohlo označiť za nadštandard - drevené podlahy v obytných miestnostiach, gresová dlažba v kúpeľni a vo WC, bezfalcové interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, ktoré krásne presvetlia celý priestor. V objekte sú štyri centrálne vetracie jednotky s rekuperáciou, ktoré zabezpečujú mechanické vetranie bytov. Byt sa predáva v štandarde bez kuchynskej linky. V prípade záujmu si môžete zakúpiť garážové státie (suchou nohou do bytu) a pivničnú kobku.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Bottova ulica, Bratislava - Staré Mesto
* počet izieb: 2
* výťah: áno
* poschodie: 17/30
* celková plocha: 51,27 m²
* obytná plocha: 46,72 m²
* loggia: 4,55 m²
* stav: novostavba
* garážové státie
* murovaná pivničná kobka

LOKALITA A OKOLIE:


Projekt SKY PARK sa nachádza v srdci nového downtownu Bratislavy. Vďaka svojej strategickej polohe nájdete v okolí všetky služby, rýchle napojenie na mestský obchvat a priestor pre kultúru či šport, zastávky MHD (linka č. 50, 68, 70, 78, 88) autobusovú stanicu a mnoho ďalších. Nákupné centrumEUROVEA (5 minút chôdze) je jedno z najexkluzívnejších nákupných centier, ktoré sa rozprestiera na brehu Dunaja a ponúka 181 obchodov, 39 reštaurácií, detské ihriská, kino alebo jednoducho relax v podobe prechádzky promenádou pri Dunaji. Ak ste milovníkmi kultúry, do 5 minút chôdze nájdete Nové SND. Blízkosť historického centra môžete využiť na príjemné prechádzky či večerné posedenie pri víne vo svojom obľúbenom podniku.

CELKOVÝ DOJEM:


Výborný byt so skvelou polohou zaručí ideálne bývanie pre dynamických ľudí, ktorí vyhľadávajú bývanie v centre. Taktiež je to skvelá investícia na rýchly prenájom bytu.

CENA: 345.000,-EUR


+ garážové státie
+ murovaná pivničná kobka
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Bottova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Bottova v Bratislave - Staré Mesto v cene 345.000,- € je o 57.045 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 20 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

345.000,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
51.27 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
46.72 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha51.27 m²
Úžitková plocha46.72 m²
Poschodie17
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807370 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.