Slnečný a útulný 2i byt vo skvelej lokalite Starého Mesta

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Blumentálska
44.65 m²
8
5
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
188.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8229x zobrazená v zozname / 1323x zobrazená detailne / 455x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, svetlý menší 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite s výhľadom v Starom Meste, Blumentálska ulica (BAI).

Čiastočne zariadený 2i byt so samostatnou kuchynkou má príjemnú výmeru 42,65m2 plus pivnica a je situovaný na 5./8. posch. s novým výťahom v zateplenom bytovom dome.

Jedinečný byt, s novymi elektrickými rozvodmi, inak v pôvodnom stave, no s nápaditou dispozíciou tvorí vstupná predsieň s botnikom. Samostatná kúpeľňa prešla rekonštrukciou v roku 2017s umne vytvoreným sklobetónovým presvetlením, s toaletou, rohovým sprchovým kútom a práčkou. Priestranná obývacia izba krásne presvetlená tradične veľkým pôvodným oknom s unikátnym, pôvodným „eslingerovým“ vonkajším dreveným tienením a nefalšovanými drevenými parketami. Spálňa s jedno lôžkom a primeraným úložným priestorom, ponúka dva vstupy pre zvýšenie vzdušnosti priestoru.

Klasická architektúra, atraktívna poloha v Starom Meste s bezproblémovou dopravou a príjemné prostredie Vám umožnia nadštandardné bývanie v Bratislave.

Neodmysliteľnou súčasťou staromestského životajednosmerné ulice plné zelene, námestíčka s lavičkami či fontánou, kaviarničky, obchodíky a kvalitné reštaurácie, v ktorých susedia vždy nájdu zaslúžený oddych po dlhom dni. Úžasná lokalita ponúka práve takúto atmosféru...

Svoje vysnívané bývanie v ňom nájde každý, kto chce žiť na dobrej adrese v centre mesta, no zároveň ocení pohodu, pokoj a zeleň. Parkovanie je možné na ulici.

Ideálna príležitosť pre zhodnotenie finančných prostriedkov, možná kúpa bytu aj s dlhodobým (viac ako 10 rokov), spoľahlivým a spokojným nájomcom.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Blumentálska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Blumentálska v Bratislave - Staré Mesto v cene 188.900,- € je o 87.492 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 22 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GE...

Pozícia realitnej ponuky

188.900,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
44.65 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
44.65 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha44.65 m²
Úžitková plocha44.65 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-588 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.