Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný rodinný dom, Papradno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Papradno
60 m²
1333 m²
2
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
129.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3352x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj tehlový rodinný dom v blízkosti centra obce Papradno. Dom je postavený na pozemku o výmere 1333 m2 a vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Zastavaná plocha domu je 70 m2 a úžitková plocha je 60 m2 plus podkrovie. Dom je čiastočne podpivničený, v pivnici sa nachádza kotol na tuhé palivo. Obytná časť domu prešla v roku 2023 kompletnou rekonštrukciou ( nové rozvody vody a elektrickej energie, podlahy a sadrokartónové stropy aj so zateplením, nové rozvody kúrenia, stierky, plastové okná a vchodové dvere, kompletne zrekonštruovaná kúpelňa, kuchynská linka robená na mieru ). Dom dispozične pozostáva so vstupnej chodby, kúpelne s toaletou, kuchyne a dvoch samostatných izieb. Pozemok je orientovaný na juhovýchod, čo zaručuje dostatok slnka počas celého roka. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy, je tu dostatok priestoru aj na dopestovanie zeleniny a možnosť vybudovania altánku.
Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako základná škola, škôlka, zdravotné stredisko, obchody, koliba, kostol, reštaurácia. Svojou polohou na okraji Podjavorníkov ponúka veľa možností na turistiku, šport a relax. Obec je vzdialená cca 16 km od Považskej Bystrice a cca 17 km od Bytče.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1333 m²
Úžitková plocha60 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta