Kancelárske priestory 260 m2, Trenčín - Zámostie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Ľudovíta Stárka
260 m²
prenájom - Kancelárie
7,- €/m2/mes. +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

19019x zobrazená v zozname / 2615x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom kancelárske priestory na ul. Ľudovíta Stárka v Trenčíne. Priestor o celkovej výmere 260 m² sa nachádza na 1.posch. budovy a tvorí ho 7 samostatných kancelárií (5x21 a 2x31 m²). K dispozícii sú sociálne zariadenia, kuchynka, centrálna klimatizačná jednotka na chodbe. Priestor je vhodný ako sídlo firmy, účtovnej spoločnosti alebo iných druhov podnikania vyžadujúcich kancelárske priestory.
Cena nájmu bez vyúčtovania nákladov na energie predstavuje 7,-€/m² mesačne bez DPH. K priestorom je možné využívať 8 parkovacích miest – v cene.
Areál je pravidelne udržiavaný v lete i v zime, majitelia dbajú na jeho čistotu a pekné prostredie.
Pozn.: možnosť prenájmu aj jednotlivých kancelárií samostatne - viac info v RK.

Vladimír Nemec


RADO Reality Group, s.r.o.
M


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trenčíne na ulici Ľudovíta Stárka

Inzerovaný kanceláriu na ulici Ľudovíta Stárka v Trenčíne v cene 7,- €/m2/mes. je o 2.193 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Trenčíne. Rozloha je o 41 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Trenčíne.

Podrobné informácie

Úžitková plocha260 m²
Statusaktívne
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2018 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.