Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruované kancelárske priestory.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Palackého ulica
900 m²
3
zvýšené prízemie
po rekonštrukcii
prenájom - Kancelárie
8,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6209x zobrazená v zozname / 741x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruované kancelárske priestory v centre mesta ,na ul. Palackého v Trenčíne, 2 minúty od autobusovej zastávky. Momentálne sú voľné kancelárske priestory od 25 - 35 m2. Viac informácií na tel.čísle: Facebook- https://youtu.be/uOfK9LVxj-sTrenčína .. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Jedná sa o priestory na na troch poschodiach vybavené výťahom. Priestory sú od cca 25 m2 - 35 m2. Súčasťou každého poschodia je kuchyňka, sociálne zariadenie s WC. Cena 8,-€/m2. Bližšie informácie na tel. čísle:.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trenčíne na ulici Palackého ulica

Inzerovaný kanceláriu na ulici Palackého ulica v Trenčíne v cene 8,- €/m2 je o 7.606 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Trenčíne. Rozloha je o 599 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Trenčíne.

Podrobné informácie

Celková rozloha900 m²
Úžitková plocha900 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televízianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--415 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.