Kancelárske priestory NA PRENÁJOM - Trenč. Teplá časť Dobrá (700m2)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianska Teplá
700 m²
2
verejný vodovod
áno
áno
áno
prenájom - Kancelárie
3.740,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32210x zobrazená v zozname / 2336x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom adiminstratívno kancelárske priestory vo výborne dostupnej lokalite v obci Trenčiasnka Teplá - časť Dobrá.
Budova disponuje dvomi poschodiami spolu o výmere až 700m2, ktoré obashujú 12 kancelárskych miestností, sklady, galérie, zasadacie miestnosti, toalety, kuchyne, serverovňu, terasy.

POZOR : možnosť rozdeliť na dve podlažia = 3740€ s dph za podlažie - 350m2, cena je vrátane služieb, bez energií.
V prípade že by Ste mali záujem o obe podlažia, cena spolu za 700m2 je 7480€ s dph.

Priestory sú klimatizované, v réžii prenájmu sú zahrnuté i každodenné upratovacie služby, zabezpečenie nonstop strážnou službou 24h. denne 365 dní v roku. Prenajímaný priestor je vybavený senzormi/zabezpečovacími zariadeniami na pohyb, kamerami. Vynikajúca poloha budovy z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti je využiteľná na napr. kancelárske či administratívne priestory, ale i na rôzne iné firemné záujmy. V rámci možností je budovu upraviť podľa Vašich predstáv, a podľa toho načo sa chcete v daných prenajímaných priestoroch špecifikovať, všetko samozrejme podľa korektnej dohody.
Obe ponúkané podlažia sú skoro totožné, ponúkaju toalety i kuchyňu, exteriérový priestor (terasu ). V budove sa nachádza stravovacia jedáleň s možnosťou každodenného stravovania za dostupné ceny, či rôzne kávomaty a automaty s občerstvením.
Parkovanie je bezproblémové, priamo v areáli si môžete zaparkovať 5 áut, no neobmedzené množstvo parkovacích miest (neplatených), je na priľahlých parkoviskách pred areálom.
Z hľadiska časového i dostupnosti je v dosahu od budovy vzdialené mesto Trenčín približne 10 min. autom, Ilava približne rovnako, diaľnica D1 je vzdialená 5 min. autom, takže na oba smery sa dostanete rýchlo a komfortne. Areál i budova sa nachádzajú v príjemnom prostredí plnom zelene, bez ruchu, nechýba súkromie. Nehnuteľnosť sa prenajíma zariadená, tak isto podľa dohody a potreby.

Tešíme sa na Vaše obhliadky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trenčianskej Tepláni

Inzerovaný kanceláriu v Trenčianskej Tepláni v cene 3.740,- € je o 2 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Trenčianskej Tepláni. Rozloha má priemernú rozlohu kancelárie v Trenčianskej Tepláni.

Pozícia realitnej ponuky

3.740,- €
Cena nehnuteľnosti 110,- € 3.740,- €
700 m²
Úžitková plocha 23.9 m² 700 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha700 m²
Počet poschodí2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Balkónáno
Lódžiaáno - 2
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-752834 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny