LEN U NÁS!!! Nádherná zrubová hacienda, 276m2,Krásny Dub, Horná Súča

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN Reality ponúka na predaj exkluzívnu haciendu zrubového vyhotovenia, s nádhernými panoramatickými výhľadmi na okolie. Hacienda sa nachádza v oblasti Krásny Dub v katastrálnom území Horná Súča. Prostredie kde je táto výnimočná stavba umiestnená, disponuje nádhernou scenériou Malých Karpát a ponúka nezvyčajný a nadštandardný komfort. Pozemok je o veľkosti 3000m2, bude kompletne upravený a disponuje veľkým murovaným bazénom, 120 m2 veľkým altánkom s barom a garážou pre 3 vozidlá.

Po vstupe do Haciendy nás očarí priestrannosť celého objektu. Nachádza sa tu nádherná obývacia izba s panoramatickými oknami a vstupom na prekrásnu terasu. Kuchynská časť je riešená moderno rustikálnym štýlom so vstavanými spotrebičmi a nádherne prepája priestor dennej miestnosti. V rámci tohoto podlažia je umiestnený aj krásny krb, ktorý dotvára jedinečnú atmosféru Haciendy. Toaleta a kúpeľňová časť je riešená samostatne. Na poschodie sa dostaneme krásnym dreveným schodiskom. Každá izba na poschodí poskytuje nádherný výhľad na okolie a disponuje vlastným balkónom. Toaleta a nádherná kúpeľňa je samozrejmosťou aj tohoto poschodia. Celý suterén Haciendy je plno obývateľný a je tu umiestnená chlapská miestnosť s barom a obytná izba. Súčasťou podlažia je aj priestranná kúpeľňová časť a toaleta. Samozrejmosťou haciendy je technická miestnosť s kotlom a odkladacím priestorom na drevo. Nehnuteľnosť disponuje priestranným obytným priestorom o výmere 244m2. Súčasťou sú 3 kúpeľne, 6 izieb, kotolňa a chlapská miestnosť.

Hacienda sa nachádza na nádhernom mieste. Prostredie ktoré ju obklopuje, patrí medzi najkrajšie, aké ponúka západoslovenský región. Nehnuteľnosť sa dá plnohodnotne využívať na každodenný život, na víkendové oddychovanie.

Hacienda je šperkom v majetku každého úspešného človeka. Jej kúpa nie je lacnou záležitosťou a je určená pre špecifickú a náročnú klientelu, no jej vlastníctvo, vďaka skvelej lokalite pri budúcom chatovom rezorte, dáva jedinečnú možnosť na prenájom zámožným klientom.

Odovzdaná bude kompletne na kľúč.
V prípade záujmu možno kúpiť aj pred dokončením interieru.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať:

Miroslav Berky
Obchodný riaditeľ

M.G.R.Štefánika 9
911 01 Trenčín
mobil:
e-mail:
virginreality.sk


Cena: Dohodou

Podobné realitné ponuky - Vila, Trenčín

CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným
Predaj 860.000,- €
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína. Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou...

Vila 820 m2 Trenčín