Luxusný 4 izbový slnečný byt s exkluzívnym výhľadom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Radvanská
162.57 m²
3
2
4
áno - 2 autá
nie
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt
899.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

147083x zobrazená v zozname / 4341x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj luxusný 4 izbový slnečný byt s exkluzívnymi výhľadmi na Dunaj a okolie. Byt sa nachádza v súkromnom komplexe na lukratívnej adrese v jednej z najžiadanejších lokalít na Hradnom kopci.

BYT
Priestranný veľkometrážny byt sa nachádza na 2.podlaží z troch. Byt má celkovú úžitkovú plochu 173,44 m2, z čoho samotný byt je 162,57 m2 a výmera terasy je 10,87 m2. Byt disponuje 3 spálňami, z ktorých jedna má vlastný šatník a kúpeľňu s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Luxusný dojem umocňuje taliansky ónyxový obklad. V druhej kúpeľni je sprchový kút a toaleta. V byte sa nachádza ešte jedna samostatná toaleta v miestnosti s práčkou a sušičkou.

Jedinečne riešený pôdorys bytu ponúka veľkorysú otvorenú dispozíciu plne vybavenej kuchyne so spotrebičmi a barovým sedením so svetlou a priestrannou obývačkou, v ktorej sa nachádza aj krb s odsávaním. Na terasu je vstup z obývačky a spálne. Byt sa ponúka čiastočne zariadený s použitými nadštandardnými materiálmi (drevené okná a dvere, ónyxový obklad, vzácne kamene, mramor). V celom byte sú elektricky ovládateľné žalúzie, stropné chladenie a teplovodné podlahové kúrenie v kombinácií s radiátormi. Vykurovanie bytu je zabezpečené spoločnou kotolňou s vlastným meračom tepla.

K bytu prislúcha ešte veľká pivnica v technickom podlaží s rozlohou 10 m2 za cenu 10. 000EUR a 2 garážové stojiská v podzemnej garáži za cenu 35.000EUR za jedno parkovacie miesto.

LOKALITA


Hradný kopec je nepochybne jednou z najreprezentatívnejších a najprestížnejších častí Bratislavy. Je sídlom mnohých ambasád a veľvyslanectiev, vďaka čomu je táto lokalita tichá, chránená a bezpečná. Celý bytový dom je strážený kamerovým systémom.
Výhodou lokality je bezprostredná blízkosť centra mesta a kompletná občianska vybavenosť. Prechádzka Hradným údolím Vás za 10 minút privedie do pešej zóny. Neďaleký Horský lesopark ponúka možnosti prechádzok ako aj chvíľ pre šport a relax.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU TOHTO BYTU ?


Bývanie na Hradnom kopci ponúka výnimočné miesto pre život na skok od centra mesta a zároveň v úzkom spojení s prírodou. Otvára nadštandardné bývanie s exkluzívnym výhľadom aj pre tých najnáročnejších klientov. Kúpa tohto bytu je zároveň atraktívna investičná príležitosť, nakoľko daný typ bývania je vyhľadávaný na prenájom pre vyššie postavených členov diplomatického zboru a zahraničných ambasád.

Follow the Rivers find your home..

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Radvanská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Radvanská v Bratislave - Staré Mesto v cene 899.000,- € je o 187.010 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 36 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

899.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
173.44 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
162.57 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha173.44 m²
Úžitková plocha162.57 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--69 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.