Predáme 3 izb byt na Ševčenkovej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Ševčenkova
68 m²
12
7
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
189.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8839x zobrazená v zozname / 536x zobrazená detailne / 536x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj 3i byt na začiatku Petržalky (dispozične upravený na 4i - spoločná obývacia izba a 3 samostatné uzamykateľné izby, samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, ostrovčekom, barovým pultom, kúpeľňa, samostatné WC, predsieň a zasklená loggia). Byt sa nachádza na Ševčenkovej ul., časť Dvory, na 7. nadzemnom podlaží z 12 v kompletne zrekonštruovanom dome s dvomi novými výťahmi.
Podlahová plocha bytu je 68m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, sieťky proti hmyzu, rolety s možnosťou úplného zatemnenia, závesy, žáluzie, plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa a WC, zasklený balkón posuvnými hliníkovými oknami s posedením. byt je kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra a varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, práčka, vysávač, sušiak na bielizeň, kuchynské vybavenie, 4x TV - 1x LED televízor 102cm + androidbox, 1x LCD TV 117cm + Orange smartbox, 1x LED TV 68cm, 1x LCD TV 66cm, WIFI Router (opticky INTERNET 500Mbit).
V každej izbe sa nachádza veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru, stolíky a dvojlôžkové postele, kancelársky stôl so stoličkou.
K bytu prislúcha latková pivnica na prízemí bytového domu cca 2m2.
Bytový dom nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, zateplenie, nové výťahy, zrekonštruované spoločné priestory. Je to slušný vchod na elektronický čip s kamerovým systémom.
Výhodou je vynikajúca občianska vybavenosť v okolí a výborná dostupnosť do centra mesta. Supermarket Kaufland 300m, Tesco Express 350m, možnosť prechádzok a športových aktivít (beh, bicykel, korčule...) pri Chorvátskom ramene, cca 100m od domu.
Dopravná dostupnosť: zastávka Markova 220m, ŽST Petržalka s priamou dostupnosťou do centra za 5 minút (4 zastávky) 350m, železničná stanica Petržalka je vzdialená cca 500m. Zastávka už funkčnej Petržalskej električkovej zastávky je vzdialená 15 chôdzou.
Parkovanie v okolí domu podlieha parkovacej politike, parkovacích miest je dostatok. Byt sa ponúka kompletne zariadený a vybavený a je teda vhodný aj ako investičný, vhodný na prenajímanie 3-4 osobám.

Cena bytu vrátane kompletného vybavenia je 189,500Eur
Byt je bez záložných práv a okamžite k dispozícii.

V prípade záujmu o obhliadku prosím kontaktovať: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Ševčenkova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Ševčenkova v Bratislave - Petržalka v cene 189.500,- € je o 19.419 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

189.500,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
68 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
68 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1703 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.