MODERNÁ GARSÓNKA, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Konventná ulica, St.Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame peknú, modernú garsónku po kompletnej rekonštrukcii, kompletne zariadenú orientovanú do tichého dvoru s altánkom v blízkosti Prezidentského paláca a Námestia Slobody na Konventnej ulici v Bratislave vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 28 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 2 - poschodovom tehlovom bytovom dome. Priamo pred vchodom do bytu je veľký dvor so zeleňou situovaný v átriu bytového domu . V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Garsónka sa prenajíma kompletne zariadená s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, s chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou v izbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, kúpeľňový nábytok, zrkadlo a práčka. Obývačka/spálňa je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod televízor a TV .

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Konventná ulica sa tiahne od Kozej po Lýcejnú. Na Konventnej 15 sa nachádza staršia budova Evanjelického lýcea, na Konventnej 13 jeho novšia budova. Na Konventnej 14 sa nachádza Braníkov dom. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, ambasády, Grasalkovičov palác, Prezidentská záhrada, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Byt je voľný od 1.12.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 499 € vrátane poplatkov za energie.

Kontakt:

Email:

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Staré Mesto

Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy
Prenájom 550,- €/mes.
Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom bytové bunky typu garsónka v novozrekonštruovanom a zateplenom objekte ubytovacieho zariadenia V Bratislave Starom meste na Moskovkej ulici. Každá bytová bunka má vlastnú...

Garsónka 20 m2 Bratislava - Staré Mesto / Moskovská
Skvelá, slnečná garsónka 20 m2, vo výbornej lokalite
Prenájom 590,- €/mes.
Skvelá, slnečná garsónka 20 m2, vo výbornej lokalite

Skvelá, slnečná garsónka 20 m2, vo výbornej lokaliteDispozícia:Celková rozloha 20m2, situovaná na 5. poschodí (6) v budove s výťahom.Vstupná hala, kúpeľňa s vaňou a toaletou, izba s kuchynskou...

Garsónka 20 m2 Bratislava - Staré Mesto / Múzejná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy 550,- €/mes. Garsónka 20 m2 Bratislava - Staré Mesto
Moskovská
prenájom
Skvelá, slnečná garsónka 20 m2, vo výbornej lokalite 590,- €/mes. Garsónka 20 m2 Bratislava - Staré Mesto
Múzejná
prenájom