Na predaj 1 izbový byt/garsónka v novostavbe, Kožušnická, TN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS! RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj moderný 1-izbový byt/garsónku v novostavbe 5-poschodového bytového domu na ulici Kožušnícka v Trenčíne. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné a štýlové bývanie v žiadanej lokalite. Byt sa nachádza v atraktívnej časti Trenčína a je orientovaný na západ, čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla a príjemné večerné západy slnka. Je v stave čiastočného holobytu: dokončené podlahy, obložky, dvere, kvalitné obklady v kúpeľni a moderná klimatizáciu, ktorá zabezpečí komfort počas horúcich letných dní.

Vybavenie a dispozícia:
Vstupná chodba, vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývacia izba spojená s kuchyňou a vstupom na loggiu. K bytu prislúcha aj pivnica na tom istom poschodí, čo je veľkou výhodou pre uloženie vecí.

K bytu je možné prikúpiť vonkajšie parkovacie miesto za cenu 8000 EUR, čo Vám zaručí pohodlné parkovanie bez starostí.
Tento byt je skvelou investíciou nielen pre vlastné bývanie, ale aj ako výhodná príležitosť na prenájom. Ulica Kožušnická v Trenčíne ponúka výbornú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti nájdete: obchody a supermarkety, reštaurácie a kaviarne, školy a škôlky, zdravotnícke zariadenia, športové a rekreačné možnosti, výborné spojenie MHD a rýchly prístup do centra mesta.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podobné realitné ponuky

Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín
Predaj 110.000,- €
Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín

TUreality ponúka na predaj garsónku v novostavbe na ulici Odevná v Trenčíne.Na výmere 34 m2 nájdeme všetko potrebné.Je kompletne zariadená a tak sa aj predáva (okrem TV).Možnosť...

Garsónka 34 m2 Trenčín
Garsónka po kompletnej rekonštrukcii, 24m2, Staničná - Trenčín
Predaj 64.900,- €
Garsónka po kompletnej rekonštrukcii, 24m2, Staničná - Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 24m2 po kompletnej rekonštrukcii v jednej z najlepších lokalít Trenčína. Byt sa nachádza na ulici Staničná, v zateplenej bytovke s dvomi...

Garsónka 24 m2 Trenčín / Staničná
REZERVOVANÉ Zrekonštruovaná garsónka s veľkým balkónom
Predaj 73.000,- €
REZERVOVANÉ Zrekonštruovaná garsónka s veľkým balkónom

EXKLUZÍVNE - Na predaj zrekonštruovaná zariadená garsónkaPonúkame vám na predaj komplet zrekonštruovanú garsónku na sídlisku Juh v Trenčíne.Nachádza sa na 3. poschodí (s výťahom).Bonus v tomto prípade je...

Garsónka 30 m2 Trenčín / Liptovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín 110.000,- € Garsónka 34 m2 Trenčín predaj
Garsónka po kompletnej rekonštrukcii, 24m2, Staničná - Trenčín 64.900,- € Garsónka 24 m2 Trenčín
Staničná
predaj
REZERVOVANÉ Zrekonštruovaná garsónka s veľkým balkónom 73.000,- € Garsónka 30 m2 Trenčín
Liptovská
predaj