NA PREDAJ 2, 5 izbový byt ZVOLEN - ZLATÝ POTOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: M.Rázusa
69 m²
2
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
129.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

40339x zobrazená v zozname / 1900x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom ponúkam na predaj 2,5 izbový byt vo Zvolene, v lokalite Zlatý potok, nachádzajúci sa na ulici M. Rázusa, vo výmere 69 m2, súčasťou bytu je loggia. Bytový panelový dom má osobný výťah s nosnosťou do 250 kg, má 8.N.P., je zateplený, v roku 2011 bola rekonštruovaná strešná krytina. K bytu prislúchajú 2 väčšie murované pivnice vo výmere spolu 7,21 m2.

Byt bol v minulosti kompletne zrekonštruovaný: nová elektroinštalácia potiahnutá medenými káblami s výstupnou revíznou správou, bezpečnostné dvere s novou vložkou od firmy Sherlock, murované jadro - WC s kúpeľňou, komplet plastové okná so sieťkami proti hmyzu, komplet stierky, stierky ošetrené penetračným náterom a namaľované farbou, nová kuchynská linka do tvaru L od firmy Decodom, v izbách tvoria podlahu drevené parkety prebrúsené a namorené, vrátane lakovania, v kuchyni a v chodbe nová dlažba, nové jadro s obkladom a dlažbou, nová sanita, ventilátory v kúpeľni, a pod.

V panelovom dome boli v roku 2022 zrealizované nové stupačkove rozvody plynu, vody, kanalizácie, merače vody, nový merač plynomeru.

Dispozícia bytu: chodba, kúpeľňa s WC, nepriechodné izby, pol izba s loggiou, kuchyňa, izba spálňa, obývacia izba.

Chodba vo výmere 9,09 m2, kúpeľňa vo výmere 2,47 m2, WC vo výmere 0,94 m2, pol izba vo výmere 5,85 m2, obývacia izba vo výmere 20,30 m2, izba spálňa vo výmere 11,73 m2.

Benefity bytu: nízky mesačný zálohový predpis, zavedená optika - internet /prepis na nového užívateľa/, vnútorný, orientácia SV a JZ, slnečný, pekný výhľad, príjemné a tiché rodinné prostredie plné zelene, detské ihriská a iné.

Občianska vybavenosť: v blízkosti je zdravotné stredisko, lekáreň, základná škola, materské školy, zastávka MHD, obchody Lidl, Billa, Coop Jednota, pošta a iné

KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

www.lpreality.sk/zvolen

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI!



V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potenciálneho kupujúceho bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potenciálneho kupujúceho bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Zvolene na ulici M.Rázusa

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici M.Rázusa vo Zvolene v cene 129.000,- € je o 24.799 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Zvolene. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902577.., uveďte číslo ponuky ZR-77...

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 64.900,- € 193.499,- €
69 m²
Celková rozloha 45 m² 83.87 m²
69 m²
Úžitková plocha 48 m² 83.87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-770652 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny