Tehlový dvojizbový byt 67 m2 v centre mesta Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Kubányiho
67 m²
4
zvýšené prízemie
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2860x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj tehlový 2 izbový byt s pekným výhľadom na budúcu zeleň medzi bytovkami Kubányiho dvory.
Tento byt sa nachádza na zvýšenom prízemí v štvorpodlažnom tehlovom bytovom dome. K bytu prináležia dve pivnice. Orientácia bytu je sever kuchyňa a izby na južnú stranu.
Dispozícia bytu : vstupná chodba, kuchyňa a špajza, veľká obývačka a spálňa, kúpeľňa a samostatné WC. V izbách sú zachovalé drevené parkety vo veľmi dobrom stave.
V pivničných priestoroch sa nachádzajú kryty civilnej obrany. K bytu prináleží aj spoluvlastnícky podiel v podkrovných priestoroch, čo je tiež značná hodnota.
Byt je vo veľmi dobrom stave, čistý a udržiavaný pôvodný stav, okná sú plastové. Byt je pripravený na rekonštrukciu s rôznymi alternatívami prestavby.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou ,kompletné zateplenie a nová strecha.
Tento 2 izbový byt sa nachádza v centre mesta Zvolen s výbornou dostupnosťou kamkoľvek potrebujete, základná škola, materská škola, MHD, SC Európa, Námestie SNP, nemocnica, Mestský úrad , atď.
Veľkou výhodou je uzatvorený pozemok okolo bytového domu, ktorý vytvára bezpečné miesto pre rodiny s deťmi, nehovoriac o bezproblémovom vnútornom parkovaní motorových vozidiel. Náklady na bývanie sú vo výške 140EUR + energie. Byt je bez tiarch, voľný ihneď.

Kúpna cena 129.900EUR.



Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Zvolene na ulici Kubányiho

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

129.900,- €
Cena nehnuteľnosti 64.900,- € 193.499,- €
67 m²
Celková rozloha 45 m² 83.87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1072 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny