Na predaj 2 izbový byt v okresnom meste Zvolen, 64 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
64 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
103.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13508x zobrazená v zozname / 1206x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt v meste Zvolen vo vyhľadávanej lokalite Záhonok. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy, stierky vo všetkých miestnostiach, v kúpeľni dlažba + obklady a sanita. Bytový dom je zateplený, nový výťah, izolácia strechy, zrekonštruované spoločné priestory. Dispozične byt pozostáva z: vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa a WC, kuchyňa, spálňa - čiastočne predelená sdk priečkou, obývacia izba s balkónom. V okolí bytového domu sa nachádza: detské ihrisko, supermarket, reštaurácia, kaviareň, lekáreň, výbeh pre psov, priehrada atď.. Ku bytu prislúcha pivnica. Parkovanie je verejné pred bytovým domom. Energetický certifikát ku nehnuteľnosti nebol predložený. Pre obhliadky alebo podrobnejšie informácie využite kontakty:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

103.950,- €
Cena nehnuteľnosti 64.900,- € 193.499,- €
64 m²
Rozloha pozemku 52 m² 64 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51825 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.