Priestranný 3-izbový byt v murovanej bytovke | Nová Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Petra Jilemnického
77 m²
6
1
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
144.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13831x zobrazená v zozname / 1012x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký 3 izbový byt v murovanej bytovke v Novej Dubnici! Ak hľadáte nové bývanie v priestrannom byte, vo výbornej lokalite, táto ponuka je pre Vás! Celková rozloha bytu je nádherných 77 m2 a poskytuje svojmu majiteľovi komfortný priestor na život.

Byt sa nachádza na 1. poschodí zatepleného tehlového bytového domu z roku 2001. Je výborne dispozične riešený - ani jedna z izieb nie je prechodná. Po vstupe do bytu nájdete na ľavej strane veľkú hlavnú spálňu (15 m2) a detskú izbu (12,5 m2). Obe izby sú veľmi svetlé s oknami orientovanými na juh. Na pravej strane bytu sa nachádza veľká kúpeľňa(8 m2), kde okrem vane nájdete aj sprchový kút a priestor na práčku. Obrovskou výhodou je, že kúpeľňa disponuje oknom. Ďalej sa nachádza samostatná toaleta. V zadnej časti bytu nájdete veľkú obývačku (20 m2) s balkónom, prepojenú s kuchyňou. Množstvo úložného priestoru ponúka nadštandardne veľká špajza, ktorá má navyše potenciál pre zväčšenie kuchyne. Celú dispozíciu bytu si môžete detailne pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=1aAvxVfSKzs

K bytu prislúcha murovaná pivnica a spoločná kočikáreň. Byt sa predáva čiastočne zariadený (kuchyňa + spotrebiče). Lokalita bytového domu je veľmi obľúbená - nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť. Rodičia určite ocenia, že hneď pri dome je škôlka, základná škola a športoviská. Navyše byt je kúsok od námestia, a tak iba pár minút chôdze Vás delí od reštaurácií, kaviarní, plavárne či kúpaliska.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Novej Dubnici na ulici Petra Jilemnického

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Petra Jilemnického v Novej Dubnici v cene 144.900,- € je o 9.685 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Novej Dubnici. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Novej Dubnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Novej Dubnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

144.900,- €
Cena nehnuteľnosti 89.900,- € 144.900,- €
77 m²
Celková rozloha 47 m² 80 m²
77 m²
Úžitková plocha 47 m² 77 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2442 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.