REZERVOVANÉ! 4i byt v top lokalite, Centrum I, DNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Centrum I.
82 m²
5
posledné poschodie
4
pôvodný
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12289x zobrazená v zozname / 838x zobrazená detailne / 390x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 4 izbový byt s rozlohou 82 m2 v atraktívnej lokalite na ulici Centrum I. v Dubnici nad Váhom. Tento priestranný a dispozične ideálne riešený byt sa nachádza na poslednom 5. poschodí zatepleného bytového domu. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, má zrekonštruovanú strechu, vymenené stupačky, a má vybudované nové parkovacie miesta pred domom. Vchod do bytového domu sa nachádza z prednej aj zadnej strany. Hlavný vchod do bytového domu disponuje elektronickým vrátnikom na čip a novými schránkami. K bytu prislúcha murovaná pivnica a k užívaniu je taktiež kočíkáreň a bicykláreň.

Dispozične je byt veľmi dobre riešený: vstupná chodba je priestranná a poskytuje možnosť vybudovať menší šatník. Vstupná chodba nás zavedie do spálne, obývacej izby, detskej izby, samostatnej toalety a kuchyne. Kuchyňa je spojená s jedálenským kútom, z ktorého sa dostaneme do poslednej izby, kúpelne, odvetrávanej komory a zasklenej loggie s výhľadom na Vršatec. Podlahy v izbách sú pokladané veľmi zachovalými dubovými parketami. Byt je slnečný a vďaka vyššiemu poschodiu poskytuje krásne výhľady na okolie. Byt disponuje jedným balkónom z obývacej izby a jednou zasklenou loggiou z kuchyne s výhľadom na Vršatec, čo poskytuje príjemný priestor pre relax a oddych pre celú rodinu.

Byt sa predáva v zachovalom pôvodnom stave, čo umožňuje budúcemu majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstav s širokými možnosťami dispozičných zmien.
Tento byt má všetky štyri obytné miestnosti nepriechodné, preto by bol vhodný aj na okamžitý prenájom - vhodný ako investícia s okamžitým výnosom.

Lokalita, v ktorej sa byt nachádza ponúka príjemné prostredie a kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu sa nachádza nové detské ihrisko, zastávka MHD, škola, škôlka, lekárne, nákupné centrum ABC, Kaufland, mestský park a centrum mesta v pešej dostupnosti. Ide tak o veľmi dobrú lokalitu s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Centrum I.

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Centrum I. v Dubnici nad Váhom v cene 125.000,- € je o 3.861 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 122.000,- € 239.000,- €
82 m²
Celková rozloha 82 m² 112 m²
82 m²
Úžitková plocha 82 m² 93 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí5
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2505 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.