PRENAJATÉ! Zariadený 2i byt, 62 m2, Sihoť, ul. Gen. Viesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Gen. Viesta
62 m²
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5408x zobrazená v zozname / 1057x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom zariadený 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s výmerou 62 m2 v Trenčíne, Ul. Gen. Viesta. Ide o priestor s vlastným kúrením. Dispozícia bytu je dobre premyslená a pozostáva z chodby, vkusne zariadenej kúpeľne s toaletou (sprchový kút, práčka), kuchyne prepojenej s obývacou miestnosťou a samostatnej spálne.

Byt je vhodný pre jednotlivcov, pár alebo mladú rodinku, ktorí ocenia moderný a útulný priestor. Počas rekonštrukcie boli použité kvalitné materiály a moderné vybavenie, čo zabezpečuje vysoký štandard bývania.

Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru. Spálňa je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlný a súkromný oddych. K bytu prislúcha pivnica.

Cena prenájmu je 600,-€ mesačne vrátane energií.


Vratný depozit je vo výške 2 mesačných nájmov.

Bez zvierat.



Byt sa nachádza v lokalite s dobrou dostupnosťou k verejnej doprave a do centra mesta. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Je vhodný pre tých, ktorí hľadajú moderný a pohodlný domov.

V prípade záujmu a ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na Vašu odpoveď a prípadne osobné stretnutie, kde Vám rada predstavím tento krásny byt.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.:
E-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Gen. Viesta

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Gen. Viesta v Trenčíne v cene 600,- € je o 97 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

600,- €
Cena nehnuteľnosti 400,- € 650,- €
62 m²
Úžitková plocha 34 m² 63 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Poschodie2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusprenajaté
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Pivnicaáno
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2459 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.