NOVÉ nadštandardné byty 136m2 s terasou a záhradou.Miloslavov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nadštandardné priestranné a moderné dvojpodlažné byty situované na okraji obce Miloslavov, časť Alžbetin Dvor s NÁDHERNÝM VÝHĽADOM.

Popis:
Byt je umiestnený na dvoch obytných podlažiach v dvojdome (BYTY NEMAJÚ SPOLOČNÚ STENU - každý byt je postavený zvlásť, má vlastné obvodové múry a je oddelený od susedného domu 5cm dilatačnou medzerou). Byt sa nachádza na pozemku veľkosti 303 m2 s vydláždenou terasou, troma parkovacími miestami priamo pred domom a stojiskom na kontajnery.

Dispozičné riešenie:
Prvé podlažie predstavuje priestranný spoločenský priestor, v ktorom sa nachádza obývacia izba s výstupom na terasu, kuchynský kút, jedáleň a ostatné príslušenstvo (vstupná hala, hosťovská toaleta s umývadlom, technická miestnosť, šatník pod schodami). Praktická a moderná dispozícia bytu oddeľuje súkromie od spoločenskej časti tak, že na poschodí sú umiestnené 3 spálne a priestranná kúpeľňa.

Výhody:
- tichá lokalita s nádherným výhľadom (byt je situovaný na pozemku, ktorý hraničí s Trnavským krajom, takže Vám výhľad ostane rovnaký ako dnes - niečo ako “stavebná uzávera” susedných pozemkov)
- nadštandardný dôraz na kvalitu výstavby a použitých materiálov (štandard použitých materiálov Vám zašleme na požiadanie), elektrické podlahové kúrenie, predpríprava na krb a klímu, dátové a TV rozvody
- moderná a praktická dispozícia bytu s výstupom na terasu, ktorá poskytuje závetrie a absolútne súkromie (pripravený vývod vody a elektriny na terase)
- hotové terénne úpravy záhrady, zámkové dlažby (terasa + 3 parkovacie miesta), oplotenie a stojisko na kontajnery
- predpokladané mesačné náklady do cca 100 EUR/mesiac

Lokalita:
Obec Miloslavov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: potraviny, pošta, lekár, lekáreň, bankomat, pizzeria, zmrzlináreň, kostol, základná škola, 2 škôlky, futbalové ihrisko. Pravidelné frekventované autobusové a vlakové RegioJet spojenie zabezpečuje dobrú dopravnú dostupnosť do cca 10 km vzdialenej Bratislavy.

Cena: 151.900,- EUR* za holobyt 127m2 s terasou, záhradou a parkovaním REZERVOVANÉ

Cena: 162.900,- EUR* za holobyt 136m2 s terasou, záhradou a parkovaním

*Byt je možné dokončiť podľa želania a vkusu nového majiteľa v štandarde za 7.500,- EUR v termíne do 1 mesiaca od výberu materiálov a dohody s developerom.

Bývajte už DNES v priestrannom 4 izbovom byte, ktorý si dokončíte a zariadite podľa vlastných predstáv, navyše s nádherným výhľadom, vlastnou terasou, záhradou a parkovaním za uvádzaciu cenu. A to všetko len 11 km od Bratislavy.

Vieme Vám ponúknuť ihneď na predaj aj vzorový zariadený byt.

Ak Vás naša ponuka zaujala, zavolajte nám alebo reagujte cez portál na tento inzerát.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je trhnu už viac ako 18 rokov!!!! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke kluc.sk.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Podunajské Biskupice

4-izb. byt, Hronská, Podunajské Biskupice, 5.p./8
Predaj 200.000,- €
4-izb. byt, Hronská, Podunajské Biskupice, 5.p./8

Ponúkame na predaj 4-izb. byt na ul. Hronská, Podunajské Biskupice. Výmera 78 m2, zasklená lodžia, nachádza sa na 5.p./8 zatepleného bytového domu s novým výťahom. K bytu patrí...

4-izbový byt 78 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Hronská
Predaj, štvorizbový byt Bratislava Podunajské Biskup...
Predaj 199.999,- €
Predaj, štvorizbový byt Bratislava Podunajské Biskup...

Ponúkame na predaj 4 izbový byt v Bratislave, mestská časť Podunajské Biskupice vo vyhľadávanej oblasti na ulici Hronská. Celková plocha bytu 78 m2, lodžia cez 3 m2, pivnica cca 4m2...

4-izbový byt 78 m2 BA - Podunajské Biskupice
Babony TRE Vám ponúka priestranný  4 izb. byt na Krajinskej ul.
Predaj 330.000,- €
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul.

Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt s garážou na ulici Krajinská, Bratislava - m.č. Podunajské Biskupice, 91, 28 m2.BYT: Byt má výmeru 91,28 m2 +...

4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Krajinská
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice
Predaj 184.900,- €
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice

Pozrite si video https://youtu.be/kjoOykuGNIU alebo virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Mx7CEe4BwBG 4-izbového bytu, ktorý sa nachádza na Bodrockej ulici č. 9 v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Osobnú obhliadku...

4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Bodrocká 9
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izb. byt, Hronská, Podunajské Biskupice, 5.p./8 200.000,- € 4-izbový byt 78 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Hronská
predaj
Predaj, štvorizbový byt Bratislava Podunajské Biskup... 199.999,- € 4-izbový byt 78 m2 BA - Podunajské Biskupice predaj
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul. 330.000,- € 4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Krajinská
predaj
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice 184.900,- € 4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Bodrocká 9
predaj