Predané ❗️ Rodinný dom na predaj Hradište, okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Hradište
92.5 m²
288 m²
2
3
holopriestor
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
86.000,- € REZERVOVANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

61013x zobrazená v zozname / 3621x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk ponúka na predaj rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Rodinný dom - novostavba je postavený do stavu holodom. Ma dve poschodia je v súkromnom vlastníctve. Nachádza sa blízko hlavného ťahu smer Partizánske, Prievidza, Bánovce nad Bebravou. Dom je vhodný na bývanie, ale i podnikanie. Vedie k nemu obecná prístupová cesta.

Celková rozloha pozemku je 288 m2, zastavaná 62 m2, ostatná plocha - plánovaná terasa 15 m2, podlahová úžitková 92,5 m2. Dispozícia domu ponúka na prvom podlaží prepojenú obývaciu izbu s kuchyňou, 2 x východ s možnosťou zhotovenia až dvoch terás. Predpríprava na šatník spojený s technickou miestnosťou - podľa uváženia nového majiteľa, priestor na komoru - špajzu, priestor na kúpeľňu s toaletou.

Na druhé poschodie vedú betónové schody, tam sa nachádza podkrovie, ktoré je otvorené - nový majiteľ ma možnosť rozhodnúť po svojom uvážení , ako využije tento priestor a koľko izieb si tam zhotoví. Okná sú plastové. Dom je zateplený 150 mm polystyrénom. V tesnej blízkosti je elektrická a vodovodná prípojka. V obci sa nenachádza kanalizácia, preto odpad je zvedený do žumpy. Pozemok nie je oplotený.

Omrzelo Vás bývať v paneláku ? Hľadáte menší pozemok a máte chuť dokončiť si ponúkaný domček ? Máte chuť vytvoriť si útulné bývanie ?

Tak verím, že táto ponuka je pripravená práve pre Vás !

Moje odporúčanie ?



Klientom ktorí chcú podnikať a byť viditeľný čím nemusia dávať hromadu peňazí do reklamy, alebo klientom ktorí hľadajú menší pozemok, klientom ktorí si dokážu predstaviť a zároveň vytvoriť útulné bývanie aj vedľa hlavného ťahu . Predsa každý problém je riešiteľný. :).

Preto neváhajte a zavolajte mi, treba osobne vidieť všetky plusy, možno pre niekoho aj mínusy tejto novostavby ! :)

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem :) .

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím :).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hradištiach

Inzerovaný rodinný dom v Hradištiach v cene 86.000,- € je o 467 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Hradištiach. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hradištiach.

Pozícia realitnej ponuky

86.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
288 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
62 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
288 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
92.5 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku288 m²
Zastavaná plocha62 m²
Celková rozloha288 m²
Úžitková plocha92.5 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Inžinierske sieteáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-742634 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny