Novostavba Bory 2 izbový byt s parkingom, Jána Langoša, BA IV. Lamač

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Jana Langosa
65 m²
4
4
2
áno - 1 auto
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
630,- € Energie:
170 € / mes
+170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

15843x zobrazená v zozname / 873x zobrazená detailne / 873x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom ešte nikým neobývaný, úplne nový, priestranný a kompletne zariadený 2 izbový byt s veľkou lodžiou, pivničnou kobkou a parkovacím státím v suteréne domu v novostavbe - BORY. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV., ulica Jána Langoša v blízkosti nákupného centra Bory a nemocnice Bory. Samotný byt sa nachádza na 4/4 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 65 m2, z toho má lodžia 12 m2 a pivničná kobka 2 m2. K bytu patrí aj parkovacie státie 12 m2 v suteréne domu. Byt je voľný ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby, prípadne malé dieťatko, bez zvierat. Tip makléra: príjemné bývanie s rozvinutým okolím!
STAV BYTU:
Novostavba vybavená plastovými oknami, plávajúca podlaha položená v izbách, dlažba v sociálnom zázemí, kuchynská linka vybavená so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, kávovar, rýchlo-varná kanvica. Byt je kompletne zariadený vkusným a účelovým nábytkom poskytujúcim pohodlné bývanie. Chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a práčkou, samostatná toaleta, kuchyňa s jedálenským stolom spojená s obývačkou, spálňa s manželskou posteľou, 2 x TV, elektrické vonkajšie hliníkové žalúzie.

PLATBY:


Nájomné spolu s parkovacím státím je 630 euro + 170 euro sú mesačné platby správcovi, energie, internet a TV signál, mesačný depozit je vo výške 800 euro, sprostredkovateľská provízia pre RK je 400 euro.
LOKALITA :
Slušná, vyhľadávaná, tichá lokalita, pri dome je detské ihrisko, prvky na cvičenie, príjemné, udržiavané prostredie. Na skok sú obchody, služby, MHD, Bory Mall, Metro, nemocnica, reštaurácie, obchvat, diaľnica a iné.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač na ulici Jana Langosa

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Jana Langosa v Bratislave - Lamač v cene 630,- € je o 456 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. Rozloha je o 9 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Bratislave - Lamač. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PT...

Pozícia realitnej ponuky

630,- €
Cena nehnuteľnosti 590,- € 630,- €
65 m²
Celková rozloha 65 m² 72.34 m²
65 m²
Úžitková plocha 65 m² 66.34 m²

Kontaktujte

Peter TÖKÖLY

Peter TÖKÖLY

Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421 903 936 860

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PT-988 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny