MODERNE ZARIADENÝ 1, 5-IZB. BYT, PARKOVACIE MIESTO, BORY BÝVANIE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: jána langoša
40.54 m²
4
1
1,5
nie
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.200,- €/mes. vrátane energií, parkovacieho miesta
Ponúknite vlastnú cenu

62619x zobrazená v zozname / 1994x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom krásny a slnečný 1,5-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Lamač - na ulici Jána Langoša. Je situovaný na 2. nadzemnom podlaží v 5 poschodovej novostavbe s výťahom v známom rezidenčnom projekte BORY BÝVANIE.

Byt je krásne zariadený a pripravený k nasťahovaniu od 1.12.2023. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, zabezpečeného vstavanými skriňami, z ktorej sa vchádza do spoločnej kúpeľne s toaletou zariadenou do moderného štandardu. Následne kuchyne, vybavenou zabudovanými značkovými spotrebičmi - el. rúrou a indukčnou varnou doskou. Dominantou bytu je obytná časť - obývacia izba s jedálenskou časťou a s prístupom na loggiu, orientovanou na juhozápad. V neposlednom rade tu nájdeme spací kút.
V byte sú použité neutrálne a veľmi nadčasové farby a vybavenie. Príslušenstvom bytu je slnečná loggia orientovaná do tichého prostredia a ako najväčším plusom vlastné vyhradené parkovacie miesto v cene.

Bytový dom je moderný a spĺňa všetky štandardy moderného rodinného bývania kombinované bohatým verejným priestorom. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a mnohé služby poskytnuté obyvateľom komplexu, bohaté verejné priestranstvo - ihriská, altánky, posedenie, workout zóna, či dokonca miesto vyhradené na usporiadanie grilovania a opekania.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: ul. Jána Langoša; Bratislava - Lamač
* projekt: BORY BÝVANIE
* stav: novostavba
* poschodie: 1/5
* celková plocha bytu: 53,89 m2
* úžitková plocha bytu (bez loggie): 40,54 m2
* plocha loggie: 13,35 m2
* orientácia: juhozápad
* nadčasové a moderné materiály
* kompletne zariadený
* vlastné vyhradené parkovacie miesto
* vyhľadávaná lokalita
* tiché a novo-vybudované okolie

LOKALITA A OKOLIE:


Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Lamač - v projekte v atraktívnom prostredí mestského parku BORY BÝVANIE. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečí kvalitné bývanie (obchody - nákupné centrum BORY MALL v pešej dostupnosti, lekárne, služby, mnohé reštaurácie a kaviarne miestneho charakteru, Svet zdravia - nemocnica novej generácie, ktorá otvorí svoje brány v roku 2023). Novo vybudovaný bulvár štvrte BORY zabezpečuje pohodlné dopravné napojenie do centra mesta či na Záhorie. Zastávka MHD je vzdialená 3 minúty chôdze - linky č. 123. Nákupné centrum BORY MALL je vzdialené len 1 zastávku MHD.

CENA: 1.200,-EUR/mesiac vrátane energií a parkovacieho státia
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške dvojmesačného nájmu.

ID:
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač na ulici jána langoša

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici jána langoša v Bratislave - Lamač v cene 1.200,- €/mes. je o 523 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Bratislave - Lamač. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

1.200,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 620,- €/mes. 1.200,- €/mes.
53.89 m²
Celková rozloha 53.89 m² 71 m²
40.54 m²
Úžitková plocha 40.54 m² 71 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53.89 m²
Úžitková plocha40.54 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1,5
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807367 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.