NOVOSTAVBA - veľký 2-izb., BALKÓN, BA IV., Lamač, Bakošova

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Bakošova
71 m²
10
5
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

16186x zobrazená v zozname / 524x zobrazená detailne / 524x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/IJ

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom moderný, kompletne ZARIADENÝ 2-izbový byt s balkónom o celkovej výmere 71 m2 (z toho balkón má cca 8,5 m2) v novostavbe v miestnej časti Lamač, na ulici Bakošova. Mesačné nájomné je 650,-EUR plus záloha za energie 160,-EUR (podľa počtu nájomníkov). V cene nájomného je aj INTERNET a KTV.
Byt sa nachádza v novostavbe s VÝŤAHOM na 5. poschodí celkovo z 10 poschodí. Dispozične pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchyňou, balkóna a samostatnej spálne. Izby sú nepriechodné, balkón je prístupný z obývačky aj kuchyne. Kúpeľňa má vaňu, WC je samostatné. Byt s novou kuchynskou linkou je vybavený spotrebičmi: sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka, mikrovlnka, pračka.

VÝHODY:


❶ Vynikajúca poloha doslova "na skok" od lesa
❷ Veľký balkón

❸ Nepriechodné izby


❹ Spojenie MHD

STAV BYTU:


NOVOSTAVBA. Byt sa nachádza v zateplenej novostavbe zmiešanej konštrukcie - prevažne tehla. Je moderne zariadený kvalitnými materiálmi: dlažba, plastové okná, plávajúca podlaha. Kvalitná sanita v kúpeľni a WC. Kúrenie vlastným plynovým kotlom. Vonkajšie elektrické žalúzia, vnútorné rolety. Dostatok úložných priestorov – 2 veľké vstavané skrine v chodbe, ako aj šatníková skriňa v spálni. Voľné bezproblémové parkovanie v okolí domu.

PLATBY:


Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami (bude vrátená po skončení nájmu) a provízia realitnej kancelárii 390,-EUR. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, bez domácich zvierat. K dispozícii od 02.05.2024

LOKALITA:


Obytný dom sa nachádza v tichej časti Lamača, v blízkosti prírody. V okolí je dostatok zelených plôch a parkov. V blízkosti sú školy, škôlky, obchody (LIDL), zdravotné stredisko. Neďaleko sa nachádza nákupné BORY MALL s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú zastávky MHD. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

V prípade záujmu o obhliadku alebo detailnejších informácií ma neváhajte kontaktovať!

/ 2 IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. / LAMAČ / BORY / BALKÓN / BAKOŠOVA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / INTERNET /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač na ulici Bakošova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Bakošova v Bratislave - Lamač v cene 650,- €/mes. je o 536 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. Rozloha je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Lamač. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Bratislave - Lamač. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-JF...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 620,- €/mes. 1.200,- €/mes.
71 m²
Celková rozloha 53.89 m² 71 m²
71 m²
Úžitková plocha 40.54 m² 71 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie5
Počet poschodí10
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JF-207F ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.