PREDAJ: 1-izbový byt v srdci Starého mesta Bratislavy

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Mikulášska
50 m²
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
239.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5978x zobrazená v zozname / 1301x zobrazená detailne / 1301x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa 1-izbový byt v Bratislave-Staré mesto. Cena 239 900€

Byt sa nachádza v tehlovom dome na 1. poschodí z 3.


Plocha: 50 m2
DISPOZÍCIA: Predsieň s videovrátnikom a práčkou, obývačka, kuchyňa so všetkými spotrebičmi, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, samostatné WC.
V samostatnej miestnosti je plynový kotol, vlastné merače energií.

Čiastočne zariadený.


Internet + TV je samozrejmosťou.
Parkovanie na ulici aj na neďalekom malom parkovisku. V suteréne domu je garáž, kde si možno dokúpiť alebo prenajať parkovacie miesto.

LOKALITA:


Mikulášska ulica sa nachádza v historickom centre mesta pod Hradom v blízkosti Domu u dobrého pastiera, Dómu, a mostu SNP. Bývať v tomto kúte Bratislavy túži každý romantik, milovník umenia a histórie. Tu je presne toto na každom kroku...Všetko je tu na dosah, na pešiu zónu sa dostanete za pár minút. Kaviarničky, reštaurácie, galérie čakajú na Vás a všade môžete ísť v papučiach...

CENA: 239 900€ vrátane realitného a právneho servisu Dobré reality spol. s r. o.


KONTAKT:


maklérka Mgr. Žofia Murgašová, tel.

Zavolajte, mailujte a dohodneme si obhliadku





Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Mikulášska

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Mikulášska v Bratislave - Staré Mesto v cene 239.900,- € je o 30.909 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 jednoizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

239.900,- €
Cena nehnuteľnosti 115.000,- € 239.900,- €
50 m²
Úžitková plocha 21 m² 83 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043955 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.