Ponúkame na PRENÁJOM haly - sklady, pri Prešove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Drienovská Nová Ves
prenájom - Sklady a haly
6,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

25542x zobrazená v zozname / 3244x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom sklad/hala, v uzavretom areáli bývalej tehelne v Drienovskej Novej Vsi, ktorá sa nachádza medzi dvoma krajskými mestami Prešov (10km) a Košice (25km).

Priestory sú vhodné na výrobu, skladovanie, služby ako špedičný sklad, depo, prípadne autoservis, stavebniny atď.

Ponúkame na prenájom halu (momentálne vo výstavbe) novostavbu o výmere 5000 m2. Halu je možné upraviť podľa požiadaviek klienta, ako počet vstupných brán, výška haly či liata podlaha a vonkajšia rampa,...
Areál disponuje dostatočnou kapacitou skladových priestorov ako aj obslužnou plochou so samostatným vstupom z hlavnej komunikácie.

V areáli sú komplet IS - voda, plyn, elektrina, kanál. Jednotlivé haly majú samostatné merania ELI.

Areál sa nachádza medzi Košicami a Prešovom v okrajovej časti obce Drienovská Nová Ves s priamym napojením na diaľnicu D1. Má strategickú polohu, čo dosvedčuje aj aktuálny záujem a prílev zahraničných investorov do priemyslu. Táto zóna je križovatkou vnútroštátnych aj zahraničných ciest, vytvára vstup na východné trhy a prepája krajiny ako Maďarsko, Ukrajina a Poľsko.

Predpokladaný termín dokončenia haly a teda nástupu najneskôr máj 2025.
Cena prenájmu 6 eur/m2/mes + DPH + energie. Je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom.

Požaduje sa dvojmesačný depozit.



Pozrite si video upútavku k ponuke - https://www.youtube.com/watch?v=OJLfc6sLa0E

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať - Bc. Kristína Chomová

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KCH172023 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.