PREDAJ, 4i byt v ikonickom projekte SKY PARK, Staré mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
180 m²
29
27
4
áno - 3 autá
nie
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

192645x zobrazená v zozname / 6350x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, unikátna štvorizbová rezidencia z nadhľadom na mesto a Bratislavský hrad, v ikonickej stavbe SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION.

Slnečný byt s panoramatickým výhľadom na Bratislavu, s terasou v kvalitnom štandarde s celkovou výmerou 150m2 plus terasa o výmere úctyhodných 30 m2 sa nachádza v novom parku mesta, SKY PARK by Zaha Hadid SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION je v plnom kontakte s dokonalým výhľadom na mesto, za veľkoformátovými oknami s trojskom, čo tvorí absolútnu harmóniu.

Ikonická stavba je ponúka pokojné bývanie s nadhľadom a dokonalým pohodlím vďaka recepcii či prednostnej obsluhy výťahu s bezkonkurenčným umiestnením a zároveň výborná investičná príležitosť.


Doslova najlepšia adresa na Slovensku! SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION svojou polohou, vybavenosťou a infraštruktúrou vytvára nový ťažiskový bod mesta. Stáva sa východiskovým miestom, či riešite biznis, vyberiete sa za kultúrou, alebo jednoducho hľadáte oddych a zábavu.

Podzemne garáže dotvárajú komfort a k bytu je možné dokúpiť až tri parkovacie miesta, z toho dve v nadrozmernej samostatnej garáži a pivničnú kobku. S možnosťou odpočtu DPH!

Vid, ilustračné fotky.. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Továrenská

Rozloha je o 48 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GE...

Podrobné informácie

Celková rozloha180 m²
Úžitková plocha180 m²
Poschodie27
Počet poschodí29
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-537 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.